Sergiu, tanarul din Iasi care a impresionat o tara intreaga in urme cu aproximativ un an dupa ce a mers calare pana la maternitate pentru a-si vedea copilul nou-nascut, a fost retinut de politisti.

Sergiu Ciobotariu, taticul calaret, asa cum a fost botezat de presa, a fost retinut de oamenii legii. Tanarul a fost implicat intr-un scandal, dupa ce unul dintre fratii sai a avut un conflict. Acesta s-a gandit sa-i dea o lectie, asa ca impreuna cu un amic si cu fratele sau, au intrat in casa individului inmarmati cu bate si topoare.

Cei trei au intrat în casă peste victimă și au bătut-o crunt, iar vecinii au fost cei care au sărit în apărare. Individul are nevoie de îngrijiri medicale pentru a se recupera, iar tăticul călăreț și cei doi tineri au fost reținuți de către autorități. Unul dintre ei a reușit să fugă, însă cei doi au ajuns în fața judecătorilor, care au hotărât să rămână sub control judiciar.

”Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat.

În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, potrivit bzi.ro.

Catalin Morosanu, dezamagit de Sergiu

Catalin Morosanu a dezvaluit ca este dezamagit de “taticul calaret” si a povestit ca a incercat sa-l ajute cu un loc de munca, dar acesta a refuzat.

„L-am ajutat. Toți românii l-au ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. Românul e un om cu suflet extraordinar. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro într-o zonă metropolitană, mobilată.

I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. I-am lăsat și 6.000 de euro în cont. I-am zis că are o șansă să o pornească de la zero. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez la o clinică stomatologică. Soția mea e manager acolo. L-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui și atunci a fost prima dată când a scârțâit treaba. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez.
Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. El e copil… are 20 și ceva de ani. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia. S-a dus că acolo stă mama, tata. Am fost dezamăgit”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *