Astrologia chineza este similara cu astrologia occidentala, cu exceptia faptului ca semnele sunt reprezentate pe ani si de anumite animale. Potrivit astrologilor, unele semne zodiacale vor avea noroc in martie.

Anul acesta este anul Tigrului care raspandeste energia curajului, pasiunii si independentei. Multe zodii vor fi foarte norocoase in a treia luna a acestui an. Acesti nativi vor experimenta o adevarata stare de gratie de care vor trebui sa profite.

Horoscop chinezesc: care sunt cele 6 zodii care vor fi foarte norocoase in martie?

In timp ce unele zodii vor trai o perioada delicata in aceasta luna de primavara, altele vor avea parte de momente fericite si coincidente care le vor aduce bucurie. Expertii chinezi in horoscop dezvaluie cele 6 zodii care vor experimenta o adevarata stare de gratie in luna martie. Li se recomanda sa-si urmeze intuitia dar si sa ia masuri rapid.

Cu toate acestea, astrologia chineza nu pretinde ca se bazeaza pe informatii pur stiintifice. Fiecare este liber sa fie de acord sau sa nu fie de acord cu acest set de convingeri.

1- Sobolan
Nascut in 1960, 1972, 1984, 1996, 2008… semnul chinezesc al sobolanului se remarca prin marea sa inteligenta. Are un simt al observatiei care il ajuta sa iasa din situatii delicate. In martie, norocul va fi cu siguranta de partea lui. Daca Sobolanul are toate motivele sa zambeasca in aceasta luna de primavara, este pentru ca finantele sunt in stare buna. Sume substantiale ar putea proveni dintr-un bonus sau dintr-o afacere de succes. El va trai din belsug si se va bucura de banii sai alaturi de cei dragi. Expertii chinezi in astrologie ii recomanda sa investeasca mai mult in alte sectoare care il pot ajuta in viata profesionala.

VEZI ȘI 👉  Bancul zilei: Un tip este oprit pentru viteză

2- Caine
Cei care corespund semnului cainelui s-au nascut in 1946,1958,1970,1982,1994, 2006… Renumit pentru marele sau simt al muncii si loialitatea in prietenie, el ii pune in general pe ceilalti inaintea intereselor sale personale. A treia luna a anului 2022 va fi o adevarata revenire pentru Cainele care fusese intr-o situatie financiara delicata in februarie. Reuseste sa -si onoreze datoriile si sa traiasca linistea la care aspira. El poate avea, de asemenea, un mare succes la locul de munca sau in afaceri. Si in latura amoroasa are noroc. Cu toate acestea, Cainele prefera sa aiba un partener cu care impartaseste aceleasi valori. In cuplu, poate initia un proiect de angajament care va fi acceptat de persoana iubita.

VEZI ȘI 👉  Domnule judecator, spune soţia la divorţ

3- Bivol
Pentru a face parte din acest semn, trebuie sa fii nascut in 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009… Acest animale se caracterizeaza prin onestitatea lor uneori brutala . La fel ca Taurul, el favorizeaza securitatea si se distinge prin simtul responsabilitatii si latura sa meticuloasa. Bivolul este, de asemenea, orientat spre munca si se caracterizeaza printr-o constiinta profesionala importanta. Acest lucru este bine pentru ca luna martie va fi perioada in care acest semn zodiacal va culege roadele muncii grele. Aceasta se va manifesta prin responsabilitati mai mari incredintate de ierarhie. In afaceri, se bucura de o intuitie buna care il va impinge sa ia decizii bune.

4- Iepure
Anii nasterii 1951, 1963, 1975, 1987, 1999… corespund semnului iepurelui. Se distinge de alte zodii prin latura sa introvertita si sensibila. De asemenea, are o mare nevoie de recunoastere si, prin urmare, va fi implinit in martie 2022. Daca Iepurele este unul dintre norocosii din aceasta luna, este pentru ca va avea o intalnire speciala care ii va face inima sa bata mai repede . Ca si cuplu, el va fi mai demonstrativ si va iesi din carapace pentru a-i arata partenerului sau adevarata intimitate. Acest semn va avea, de asemenea, posibilitatea de a-si largi orizonturile si de a intalni oameni interesanti. Va trebui sa tina legatura cu acesti oameni pentru ca ei il pot determina sa evolueze in viata lui.

VEZI ȘI 👉  Divorțul anului în România! E oficial, au semnat. A fost un scandal fără precedent

5- Cocosul
Cei care s-au nascut in 1957, 1969, 1981, 1993, 2005… sunt printre cei mai norocosi ai acestui an. Aceste semne aprige carora nu le lipseste curajul vor fi martorii unor frumoase coincidente care se vor intampla ca prin magie in favoarea lor. Datorita acestora , vor aparea usi neasteptate in viata lor profesionala si personala . In 2022, isi vor dezvolta increderea in sine si vor reusi sa devina mai independenti.

6- Sarpe
Sarpele poate corespunde anului 1953, 1965, 1977, 1989, 2001… Acest semn ambitios si secret va reusi sa iasa din joc datorita castigurilor financiare substantiale pe care va sti sa le salveze sau sa le investeasca. Chiar daca acestea nu sunt prioritatile lui, Sarpele va avea schimburi sub semnul seductiei si va avea mai multe piste romantice. Intr-o relatie, partenerul lui ii va oferi ceva neobisnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *