Tot mai multe sancțiuni istorice au fost luate împotriva Rusiei în ultimele zile. Potrivit presei străine, administrația Biden și guvernele europene și-au stabilit ca obiectiv devastarea economiei ţării. Iată care este motivul.

Sancţiunile dure luate împotriva Rusiei creează presiuni interne asupra președintelui Vladimir Putin, care va fi nevoit să oprească războiul din Ucraina, spun foști și actuali oficiali americani, citați de cotidianul american New York Times.

Cu toate acestea, oficialii americani au declarat cu ceva timp în urmă faptul că se vor abține de la a provoca neplăceri cetățenilor ruși obișnuiți. Astfel, ultimele decizii, precum închiderea burselor în Rusia sau alungarea băncilor, contrazic aceste promisiuni.

VEZI ȘI 👉  Andreea Marin, Criticată După Ce S-A Fotografiat În Costum De Baie La 47 De Ani: „Te Știam O Femeie Decentă!”

„Vom ținti cu atenție, pentru a evita chiar și aparența că vrem să vizăm un civil rus obișnuit”, a declarat luna trecută Daleep Singh, consilier adjunct pentru securitate națională pentru economie internațională, la un briefing la Casa Albă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *