Președintele rus Vladimir Putin a declarat că recruții și rezerviștii nu iau parte la operațiunea militară a Rusiei în Ucraina și nu vor face acest lucru, anunță agenția Tass.

„Aș dori să subliniez că recruții nu participă și nu vor lua parte la ostilități și că nu va exista nicio recrutare a rezerviștilor”, a spus președintele Putin, într-un mesaj video adresată femeilor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, mesaj postat pe site-ul Kremlinului.

„Misiunile sunt îndeplinite numai de trupe profesioniste”.

Președintele și-a exprimat încrederea că militarii ruși „vor fi statornici în a oferi securitate și pace poporului Rusiei”.

Vladimir Putin, mesaj pentru femeile din Rusia, de 8 martie

Putin s-a adresat mamelor, soțiilor, surorilor, mireselor și prietenelor soldaților și ofițerilor ruși „care se află acum în luptă pentru apărarea Rusiei în timpul unei operațiuni militare speciale”.

VEZI ȘI 👉  Delia a rupt tacerea! Adevaratul motiv pentru care Mihai Bendeac a plecat de la iUmor! Chiar asta s-a intamplat

„Înțeleg cât de îngrijorate sunteți pentru cei dragi și pentru membrii familiei”, a spus el. „Puteți fi mândri de ei, așa cum toată țara este mândră de ei și își face griji pentru ei alături de tine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *