Anul 2022 se anunță a fi unul foarte promițător pentru câteva dintre zodii. Unii nativi vor avea noroc pe toate planurile în anul care vine și vor reuși tot ce își propun. Le va merge bine atât pe plan personal, cât și în carieră și, poate cel mai important, se vor bucura de protecție divină. Care sunt zodiile care vor putea spune că le iubește Dumnezeu în 2022. Te numeri printre ele?

Zodii protejate de Dumnezeu în 2022

Unii nativi vor avea parte de un an nou excelent. Expresia „l-au prins pe Dumnezeu de picior” va fi cât se poate de reală pentru ele în 2022, iar divinitatea își va întoarce fața către ele de câte ori vor avea nevoie. Te numeri și tu printre nativii care vor fi protejați de Dumnezeu anul viitor?

VEZI ȘI 👉  Vladimir Putin acuză Occidentul că vrea să ”lichideze” Rusia: ”Trebuie să luăm în considerare forța nucleară a NATO”

Berbec

Acești nativi pot spune că s-au născut sub o stea norocoasă. Șansa este de partea lor în general, dar cu atât mai mult în 2022, când planetele se vor alinia în favoarea Berbecilor de câte ori aceștia vor avea nevoie. Le va merge bine pe toate planurile, iar gândirea optimistă îi va ajuta să treacă peste orice problemă.

Sunt încrezători, mereu cu zâmbetul pe buze, iar zicala „atragi ceea ce gândești” se adeverește în cazul lor de fiecare dată. Berbecii nu renunță la visurile lor și fac orice pentru a-și îndeplini idealurile, oricât de dificil ar fi.

Leu

Leii vor avea un noroc neașteptat în noul an. Niciodată nu le-a mai mers așa de bine până acum, iar 2022 îi va surprinde din multe puncte de vedere. Acești nativi primesc foarte multă apreciere de la cei din jur și nu este exclus ca acest lucru să se concretizeze cu o avansare în carieră.

VEZI ȘI 👉  Andreea Marin,vorbeste despre suspiciunea de cancer.

Leii se remarcă în calitate de lideri, au idei foarte bune și găsesc soluții pentru orice problemă, fără să-și neglijeze sarcinile pe care le au de rezolvat. 2022 va fi anul lor din punct de vedere profesional, pentru că eforturile lor nu vor rămâne nerecompensate.

Zodii protejate de Dumnezeu în 2022. Vor avea parte de protecţie divină şi vor atrage doar binele în viaţa lor
Zodii protejate de Dumnezeu în 2022. Vor avea parte de protecţie divină şi vor atrage doar binele în viaţa lor

Capricorn

Și nativii din zodia Capricorn se vor bucura de un an bun, mai ales pe plan profesional. Mai au de lucrat la capitolele dragoste și relații, pentru că, oricât i-ar ajuta divinitatea, trebuie să facă și ei eforturi pentru a menține relațiile amoroase și pe cele cu oamenii, în general.

Expresia „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă” este foarte potrivită în cazul lor. Este de preferat să evite legăturile cu oameni cu care nu se potrivesc și nu comunică bine, pentru că nu vor ajunge la niciun consens.

VEZI ȘI 👉  Maria Ciobanu Nu Mai Cântă

Pești

Peștii sunt sensibili și predispuși la stări proaste, dar în 2022 acest lucru se va schimba. Divinitatea le va arăta mereu și partea plină a paharului, motiv pentru care își vor recăpăta speranța și pofta de viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *