Cei mai mari lideri ai planetei au încercat să îl convingă pe Vladimir Putin să oprească războiul pe care l-a pornit împotriva Ucrainei.

Potrivit ultimului bilanţ, peste 300 de civili au decedat, însă preşedintele rus nu pare că este impresionat de dramele pe care ucrainenii o trăiesc.

Recent s-a aflat ce plan are acesta cu România. Iată ce spune unul dintre cei mai cunoscuți parapsihologi.

Mai mulţi analişti au explicat în ultimele zile faptul că Vladimir Putin ar fi avut în plan să atace Ucraina de acum mult timp pentru că, spun aceştia, preşedintele rus visează să reconstruiască vechiul URSS.

Recent, Ovidiu Dragoș Argeșanu, unul dintre cei mai cunoscuți parapsihologi din România, pare să susțină acținile lui Vladimir Putin.

VEZI ȘI 👉  Cum dorm, de fapt, femeile de la Survivor 2023 de la Pro TV: „Sunt măritată, nu-mi convine să..”

De asemenea, acesta a dat câteva detalii legate de planul pe care îl arre liderul de la Kremlin.

Ce plan ar avea Putin cu România

„Încerc să înţeleg ce vrea PUTIN…am revăzut discursurile lui..am încercat să-i găsesc hibe în gândire şi discurs…
El a spus clar că nu vrea NATO de jur împrejur…Nu l-a luat nimeni în seamă. Egoul celor din UE şi Nato i-a făcut să-l subestimeze..

Şi m-am gândit ce urmăreşte.

Cred că se va opri exact la limita ţărilor NATO şi că va amplasa rachete în apropierea ţărilor care au baze Nato…

Nu are să vina la noi…dar sunt 90 % sigur că vom avea la graniţa cu fosta Ucraină o bază de rachete ruseşti…special să simţim cum e să ai spectrul rachetelor ţintite asupra ta…asupra oraşelor tale mari…”, a scris acesta pe Facebook.

VEZI ȘI 👉  Topul bancurilor bune

Vladimir Putin suferă de cancer în fază terminală?

Publicația Daily Star a prezentat recent o știre conform căreia Vladimir Putin ar suferi de cancer intestinal în fază terminală, conform unor informații ale Pentagonului. Conform sursei, președintele Rusiei ar avea „fața umflată” deoarece ia medicamente pentru cancer sau steroizi.

Sursa din Pentagon este un ofițer de informații militare.

De asemenea, sursa citată aduce în atenția publicului faptul că analiștii politici l-au studiat pe Vladimir Putin și consideră că se află într-o stare gravă, motiv care ar fi dus și la atacarea Ucrainei, pentru a a se asigura că va intra în istorie, înainte ca boala să îl răpună.

VEZI ȘI 👉  Alexandru Arșinel a murit. Detalii în exclusivitate. Cum a ajuns să vândă legume în piață: “A fost emoționant!”

„În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit.

Înfățișarea lui sugerează că suferă, iar oamenii noștri cred că privirea lui furioasă este cel mai probabil ca urmare a faptului că este în agonie.

Oamenii noștri cred cu tărie că este bolnav, este îngrijorat și de Covid,deoarece este preocupat de COVID-19 şi îşi ţine personalul la distanţă”, a declarat ofițerul american pentru Daily Star.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *