S-au făcut aproape 23 de ani de când liderul rus este președinte. Cât timp ar mai putea rămâne acesta la conducerea Rusiei?

Sursa Foto: Colaj Substantial
Publicat: luni, 7 martie 2022, 19:45
Actualizat: marți, 8 martie 2022, 08:51
Scris de: Cristian-Laurențiu Roșca
Vladimir Putin se înnumeră printre cei mai puternici oameni ai lumii. Este cunoscut pentru stilul său autoritar și atitudinea vehementă. 

Vladimir Putin este printre cei mai puternici oamenii din lume. Stilul și atitudinea sa l-au făcut cunoscut în lume. De-a lungul timpului, liderul rus a fost acuzat de mai multe lucruri negative. Însă, nu au fost aduse dovezi clare în privința lucrurilor pe care acesta le-a făcut.

social media
Câți ani va mai rămâne Vladimir Putin la conducerea Rusiei
Vladimir Putin este un om politic rus, născut la data de 7 octombrie 1952. Acesta s-a născut în Leningrad (azi Sankt Petersburg), Rusia.

În prezent, Vladimir Putin ocupă pentru a IV-a oară funcția de președinte al Federației Ruse. La data de 31 decembrie 1999, Vladimir a devenit președinte, după ce președintele Boris Elțîn își dăduse demisia. Cu toate că a fost ales la începutul anilor 2000 ca și președinte, el activează în politică încă din anii ’90. Între timp a apărut Dmitri Medvedev care a fost lider al Rusiei între anii 2008 și 2012. Ulterior, Vladimir Putin și-a reluat funcția de conducător al statului rus, până în momentul de față.

Potrivit vechiilor Constituții, Vladimir Putin ar trebui să își termine mandatul în anul 2024. Însă, reformarea constituțională care a avut loc anul acesta i-ar putea permite acestuia să-și păstreze funcția până în 2036.

Legătura dintre Vladimir Putin și Pamela Anderson
În 2018, Pamela a făcut declarații interesante în ceea ce privește legătura acesteia cu liderul rus. Dezvăluirile frumoasei canadience au fost făcute în cadrul unei emisiuni americane.

„I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada. Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a dezvăluit frumoasa actriţa.

Pamela Anderson a relatat discuția dintre ea și liderul rus, Vladimir Putin.

„El voia să merg la inaugurarea lui şi să-i ofer flori… N-am făcut asta. Evident că s-a întâmplat să ne aflăm în acelaşi loc amândoi, în acelaşi timp… Şi am o relaţie minunată cu Rusia, aşa e!”, a recunoscut frumoasa actriță, fără să dea mai multe detalii despre relația de prietenie dintre cei doi.

Sursa: Substantial.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *