O mamă a trei copii, director de companie, a avut un sfârșit îngrozitor. Trupul femeii a fost făcut bucăți chiar în camera ei, iar criminalul e de negăsit.

Un caz șocant s-a petrecut în Țara Galilor.

O femeie, cu un mare succes în plan profesional, a fost ucisă. Ea a fost tăiată cu o drujbă. Cadavrul a fost găsit în camera ei, din locuința sa.
Până în acest moment, criminalul nu a fost găsit.
Citeste si: Un rapper celebru a fost împușcat mortal în fața unei patiserii

Crima a avut loc în urmă cu doar câteva zile. June Fox-Roberts, mamă a trei copii şi director de companie, a fost ucisă cu bestialitate.

Apropiații nu se așteptau ca ea să moară în acest mod, la ea acasă.
Cine a ucis-o pe femeie

VEZI ȘI 👉  Zelenksi cere noi negocieri de pace. Rusia continuă să dezinformeze cu privire la Ucraina

June Fox-Roberts locuia într-o casă cu trei camere din Llantwit Fardre. Trupul neînsuflețit al mamei, făcut bucăți, a fost descoperit în locuinţa sa, chiar în camera ei. Localnicii, de-a dreptul șocați de crimă, au povestit cu stupoare că criminalul i-ar fi smuls braţele şi picioarele.

După ce i-a smuls membrele, bărbatul i-a lăsat trupul pe podea.Englezoaica avea 65 de ani și a fost găsită moartă de unul dintre vecini.
Localnicii trăiesc cu teamă după acest eveniment neplăcut. Oamenii au mărturisit că femeia era o persoană blândă, care nu a avut altercații cu nimeni. „Rănile au fost îngrozitoare. Era o doamnă drăguță și amabilă pe care toată lumea o plăcea. Este șocant”, mărturiseşte consilierul Sam Trask.

VEZI ȘI 👉  Profesorul Nicolae Noica, analiza cutremurelor din România. Când ar putea veni un seism catastrofal și la noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *