Ea este Katerina, fiica cea mai mică a lui Vladimir Putin. Se zvonește că ea ar fi cea care îi va lua locul președintelui rus.

În anul 1986, Putin a devenit  din nou tată. Atunci, Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya a adus pe lume cel de al doilea copil al cuplului.

Președintele Rusiei a ținut-o multă vreme ascunsă și Katerina Tikhonova chiar ar fi studiat sub o identitate falsă. Chiar dacă mult timp, ea a trăit în umbra faimei tatălui ei, tânăra a reușit să-și creeze un nume în lumea științei, după ce a renunțat la dans. 

Katerina Tikhonova s-a născut pe 31 august 1986, la Dresda, Germania.

La naștere avea numele de Yekaterina Vladimivona Putina, însă a adoptat numele Katerina Tikhonova în memoria bunicii ei materne. 

Ea este al doilea copil al lui Putin. Katerina s-a născut la un an după ce sora ei mai mare, Maria, a venit pe lume în 1985.

Tânăra și-a petrecut copilăria atât în Germania, cât și în Rusia. În 1991, când avea 5 ani, Katerina s-a mutat cu familia la Sankt Petersburg. Mai târziu, s-a mutat înapoi în Germania, ca urmare a războaielor între bandele din Rusia.

În anul 2013, Katerina s-a căsătorit cu Kirill Shamalov, al doilea și cel mai mic fiu al lui Nikolai Shamalov- un dentist rus, om de afaceri, membru fondator al Ozero și coproprietar al

Băncii Rossiya.Fata s-a căsătorit cu fix un an înainte de despărțirea părinților săi. Nu a durat mult și Katerina i-a urmat, divorțând de afaceristul care ar fi înșelat-o și care și-ar fi refăcut viața chiar cu femeia alături de care îi era infidel soției.

Ce meserie are Katerina Tikhonova

Tânăra a studiat la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, unde a aprofundat istoria japoneză, cu specializare în studii asiatice. Mai târziu a obținut o altă diplomă la Universitatea de Stat din Moscova.

Chiar dacă și-a început cariera ca dansatoare acrobatică, Katerina a venit mai târziu în slujba țării sale, devenind membră a Consiliului pentru Dezvoltarea Culturii Fizice și Sporturilor de Masă din cadrul Guvernului Rusiei.

În același timp, fiica lui Putin este șefa Innopraktika – o companie care a inițiat Fundația Națională pentru Dezvoltare Intelectuală (NIDF) a Universității de Stat din Moscova și Centrul Național de Rezervare Intelectuală (NIRC).

În prezent, ea este șefa noului institut de inteligență artificială de la Universitatea de Stat din Moscova. Se spune că Tikhonova s-a dovedit a fi o „cercetătoare talentată” care „a prezentat de multe ori rezultatele cercetării sale la seminarii și conferințe științifice”.

Averea fiicei lui Vladimir Putin

Se pare că fiica lui Putin deține o avere netă de peste 500.000 de dolari. Ea a câștigat sume frumoase din cariera de dansatoare acrobatică. De asemenea, slujba ei de om de știință de la Universitatea de Stat din Moscova îi aduce câștiguri serioase.

Această sumă de bani nu reprezintă întreaga ei avere. Se pare că atunci când s-a căsătorit, i s-au oferit cadou 380 de milioane de dolari, precum și un covor de 50.000 de euro.

De asemenea, se zvonește că banii pe care Kirill Shamalov i-a pierdut după divorțul de Katerina, adică 40% din averea lui uriașă, au ajuns la fiica lui Vladimir Putin.

Oricum ar fi, șatena este copilul lui Putin, unul dintre cei mai bogați președinți din lume. Se estimează că averea lui Vladimir este de aproximativ 200 de miliarde de dolari.

Un analist politic de frunte, citat de The Sun, a afirmat că Vladimir Putin se gândește la ideea de a preda puterea fiicei sale.

„Încercarea de a conduce o femeie printr-o campanie electorală în Rusia este un experiment politic destul de interesant și modern”, a explicat Natalia Gevorkyan, un biograf lui Putin, care pare să sugereze, de asemenea, că președintele are un fiu nedezvăluit, fără a oferi mai multe detalii.

„În 2024 Katerina va împlini 38 de ani. În teorie, ea poate participa la alegerile prezidențiale și poate oferi o perioadă de liniște tatălui ei și prietenilor săi cei mai apropiați”, a mai adăugat Natalia.

Conform constituției ruse, Putin nu ar mai putea candida din nou în 2024, când va împlini 71 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *