Românii sunt în extaz de când s-a renunțat la noi în țară la toate măsurile restrictive împotriva extinderii virusului care a făcut victime pe întreg globul pământesc, noul coronavirus.

Ei bine, iată că vin vești proaste, în condițiile în care pandemia de coronavirus a revenit! Iată despre ce oraș este vorba!

Informație de ultimă oră!

Pandemia de coronavirus a revenit ”în forță”, iar deja un mare oraș a intrat în lockdown, din cauza numărului crescut de infectări cu virusul SARS-CoV-2. Populația este în alertă!

Pandemia de coronavirus revine

Cazurile de infectare cu noul coronavirus iată că au început să crească de la zi la zi. Drept urmare, un oraș de 9 milioane de locuitori din China intră în lockdown din nou, pentru prima oară de când s-a încheiat pandemia de coronavirus.

VEZI ȘI 👉  O blonda la concursul “Vrei sa fi miliardar?”: „Care din urmatoarele pasari nu isi construiesc propriul cuib?”

Nouă milioane de locuitori ai orașului Changchun din nord-estul țării se vor izola la domiciliu perioada care urmează. De asemenea, un singur membru al familiei are voie să iasă afară din casă, pentru a merge la cumpărături.

Potrivit știripesurse.ro, decizia s-a luat pe fondul unei noi creșteri a numărului de cazuri de COVID-19, atribuită variantei Omicron, foarte contagioasă, așadar autoritățile au fost nevoite să ia aceste măsuri.

Majoritatea pacienților sunt asimptomatici

Conform aceleiași surse, toți localnicii trebuie să se supună la trei runde de teste. Toate magazinele neesențiale au fost închise, potrivit noilor măsuri luate de oamenii legii pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

VEZI ȘI 👉  Doliu în lumea muzicii! Celebru artist, a murit la doar 33 ani . Era bolnav de Cancer.

Școlile din Shanghai au fost închise.

Elevii de gimanziu vor învăța de săptămâna viitoare numai în format online. Peste 1.000 de noi infecții COVID au fost înregistrate în China vinerea trecută. Majoritatea pacienților sunt asimptomatici, așadar situația este și mai delicată, deoarece nu prezintă simptomele infectării cu SARS-CoV-2.

Bilanțul este de 4.636 de morți, este un bilanț neschimbat, deoarece până în prezent nu au mai fost înregistrate decese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *