Premierul Naftali Bennett l-a îndemnat pe Volodimir Zelenski să accepte oferta lui Vladimir Putin și să renunțe. Ce discuție telefonică au purtat cei doi, dar și ce decizie a luat președintele Ucrainei, în plin război cu Rusia.

Președintele Volodimir Zelenski a fost îndemnat de premierul Naftali Bennett să renunțe și să se preda în fața rușilor. Ce răspuns a avut președintele Ucrainei, în plin război cu Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski, îndemnat de premierul Naftali Bennett să se predea în fața rușilor
Prin intermediul unui apel telefonic, premierul Naftali Bennet i-a spus lui Volodimir Zelenski să accepte oferta făcută de președintele rus Vladimir Putin. Liderul din Ucraina nu vrea să predea țara, potrivit unui oficial din guvern.

VEZI ȘI 👉  Andreea Marin, umilita de Iulia Albu: “O taranca veritabila”

„Dacă aș fi în locul tău, m-aș gândi la viața oamenilor mei și aș accepta oferta”, a mărturisit Naftali Bennett.

Ce decizie a luat președintele Ucrainei
Naftali Bennet l-a sfătuit pe președintele Volodimir Zelenski să renunțe la război, mai ales dacă se gândește la viața oamenilor care au fost „trași” în aceste atacuri sângeroase.

„Nu avem nicio intenție să facem acest lucru. Știm că oferta lui Putin este doar începutul”, a anunțat Volodimir Zelenski.

Președintele Volodimir Zelenski nici nu se gândește să se predea și să accepte oferta lui Vladimir Putin. Liderul din Ucraina vrea să lupte în continuare pentru țara lui și nu este de acord să renunțe.

VEZI ȘI 👉  Intr-o intersectie doi politisti opresc un carutas.

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *