Familia Lis trece printr-o perioadă extrem de grea. Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit brusc și a culminat cu un infarct. Fostul primar al Capitalei a fost operat și are acum un stent montat de către medicii de la Spitalul Floreasca. Oana nu știe deocamdată când va fi externat soțul ei.

Cum se simte Viorel Lis, după infarct și operația la inimă

Fostul primar al Capitalei a suferit un infarct în urmă cu o săptămână și a fost la un pas de a-și pierde viața. Viorel Lis a fost transportat de urgență la spital unde medicii l-au băgat în operație și i-au montat un stent. Lis are 79 de ani și mai multe probleme de sănătate. Soția lui, Oana, a declarat pentru Click că acesta este internat la Spitalul Floreasca și a reușit să îl viziteze.

Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie. Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la CC Iliescu!, a dezvăluit Oana Lis, pentru sursa citată.

Luna martie ar fi trebuit să fie una plină de bucurie pentru Oana și Viorel Lis. În afară de sărbătoarea mărțișorului, în martie, mai exact pe data de 19, Oana își sărbătorește ziua de naștere. Dacă până acum, în fiecare an, de ziua ei, s-a serbat cu o mare petrecere, acum tot ce își dorește Oana este ca Viorel să se întoarcă acasă.

Viorel Lis a fost operat în regim de urgență

Oana Lis a povestit că înainte de a ajunge de urgență la spital, Viorel a avut câteva zile în care s-a simțit foarte rău. Erau niște crize, dureri în piept care treceau, însă într-o dimineață Oana și-a dat seama că de fapt este vorba despre semne ale unui infarct. Atunci a chemat ambulanță, iar Viorel a fost transportat la Spitalul Floreasca.

VEZI ȘI 👉  O FEMEIE A MOȘTENIT MILIOANE DE LA BĂTRÂNA PE CARE O ÎNGRIJISE ÎN ITALIA. CINE ERA ACEASTA

Medicii l-au operat și i-au montat un stent. Oana s-a rugat ca soțul ei să treacă cu bine cele 24 de ore de la intervenția chirurgicală și să iasă din terapie intensivă. Acum, la o săptămână de la ziua fatidică, fostul primar al Capitalei este mai bine, dar mai rămâne în spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *