Alertă alimentară în România. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor anunță retragerei unui produs de pe rafturile magazinelor. Producătorul a informat ANSVSA că a găsit Listeria monocytogenes, o bacterie periculoasă.

Alertă alimentară. Produs infestat cu o bacterie periculoasă, retras de la vânzare. Anunțul oficial a fost făcut de ANSVA, miercuri, 24 noiembrie 2021.

Alertă alimentară

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a fost anunțată de producătorul DORIPESCO SRL de faptul că a retras de la comercializare produsul numit „Cremă de păstrav condimentată”, deoarece s-a descoperit prezența bacteriei Listeria monocytogenes.

Pentru a proteja sănătatea consumatorilor, REWE România a decis să retragă de la comercializare și să recheme produsul Hanul Boieresc, Cremă de păstrav condimentată 150g, lot 10112021, cu data de expirare 10 decembrie 2021.

VEZI ȘI 👉  Discutie intre mireasa si mama ei in ziua nuntii:– Mamico..

Persoanele care au cumpărat produsul din lotul menționat mai sus sunt sfătuite să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin PENNY. Banii pe produs vor fi restituiți fără să fie nevoie de prezentarea bonului fiscal.

Produs infestat cu o bacterie periculoasă, retras de la vânzare

Această bacterie periculoasă poate provoca listerioza, o infecție care poate avea consecințe nedorite asupra sănătății, mai ales a femeilor însărcinate, a copiilor mici, persoanelor vârstnice sau persoanelor care au un sistem imunitar scăzut.

Persoanele care au consumat lotul de produs 10112021 și care fac febră, prezintă dureri musculare, diaree sunt sfătuite să consulte medicul și sa raporteze acest consum.

„Producatorul își cere scuze pentru neplăcerile create!”, declară Penny în comunicatul transmis de ANSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Pentru orice alte informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0800.110.111 (de Luni până Sâmbătă, în intervalul orar 08:00 – 21:00) sau puteți trimite un mail la adresa  contact@penny.ro.

VEZI ȘI 👉  Pavel Paulencu 21 de ani, omorât în războiul din Ucraina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *