În ultima perioadă, în televiziune au avut loc o mulțime de schimbări. Personaje importante, cu multă vechime au decis să se reprofileze sau să se mute la alt post TV. Se pare că la fel a procedat și o vedetă de la Antena 3, care și-a dat demisia după 8 ani de activitate.

A demisionat Roxana Ciucă

Roxana Ciucă, unul dintre cei mai cunoscuți și vechi reporteri de la Antena 3, a decis să demisioneze. După mai bine de opt ani petrecuţi la postul TV din grupul Intact, aceasta a decis să meargă pe alt drum, deși nu și-ar fi dorit.

Reporterul a confirmat plecarea de la Antena 3 și a precizat că nu a fost dorința ei, dar așa a fost să fie. A ținut mult la acest post TV, pentru că a fost locul în care a crescut și s-a perfecționat, dar spune că a fost silită să ia această decizie. Nu a vorbit despre motivul plecării sale, ci doar i-a mulțumit lui Adrian Ursu, cel care a fost ca un mentor pentru ea.

“Confirm plecarea de la Antena 3. Nu mi-am dorit să plec de la acest post de televiziune. Aici am crescut. Îi mulţumesc lui Adrian Ursu, pentru că sunt omul de astăzi datorită lui, iar motivul plecării rămâne strict între mine şi conducerea Antena 3”, a declarat fosta jurnalistă a postului TV pentru Paginademedia.ro.

Roxana se mută la altă televiziune

Roxana regretă plecarea sa de la Antena 3 și chiar miercuri, când a făcut anunțul, ar fi luat și decizia radicală. Se pare, însă, că nu are de gând să se reprofileze, ci va lucra în același domeniu, la alta televiziune.

VEZI ȘI 👉  Cine Este Elena, De Fapt, Sotia Presedintelui Ucrainei! Volodimir Zelenski A Intalnit-O Accidental

Roxana a terminat Facultatea de Jurnalism, precum și un master în comunicare la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative). Roxana Ciucă a lucrat iniţial la Realitatea TV, dar şi la Biroul de presă al Primăriei Sectorului 4, în mandatul lui Cristian Popescu Piedone. După trei ani la prima redacție, a venit la Antena 3, unde a fost chiar și prezentator de știri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *