În ultima perioadă au avut loc despărțiri șocante, ale unor cupluri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. S-au distrus relații serioase, de lungă durată și se pare că și anul 2022 se menține sub aceeași formă. Aflăm acum că un alt mariaj celebru se destramă, după 18 ani de iubire.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu divorțează

Costin Craioveanu este unul dintre cei mai cunoscuți pictori de la noi din țară, care se bucură de mare succes în plan profesional. Este extrem de celebru și peste hotare și a vândut până acum peste 3000 de tablouri, care i-au adus sume incredibile.

VEZI ȘI 👉  Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca sfatuia ca ori de cate ori vrei sa rezolvi ceva, sa spui de 7 ori”

Multe dintre ele se află acum la expoziții celebre, iar altele ilustrează personaje celebre precum actori de la Hollywood, politicieni, ambasadori, oameni de afaceri sau chiar personaje biblice, Iisus sau Arsenie Boca. A adunat o avere uimitoare până acum și, dacă la capitolul profesie excelează, nu îi merge la fel de bine în plan personal.

Soția sa, Mihaela Cernea, solista trupei Class, a depus deja actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 și a recunoscut gestul făcut. Este extrem de dezamăgită de soțul ei și spune că violența lui și ieșirile nervoase au împins-o să facă acest pas.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea, pentru click.ro

Costin Craioveanu susține că nu știe nimic despre divorț și nici măcar nu ar fi primit o înștiințare în acest sens. Se pare că el nu și-ar fi dorit să se despartă de Mihaela, dar aceasta nu a mai putut suporta.

Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”, a declarat pictorul.

Mihaela a obținut ordin de protecție

În luna ianuarie, Mihaela Cernea a mers la poliție pentru o problemă majoră. Aceasta a introdus și un ordin de restricție împotriva soțului său, după mai multe neînțelegeri. Aceasta l-a acuzat pe bărbat că ar fi bătut-o în repetate rânduri, motiv pentru care poliția i-a interzis să se apropie la mai puțin de 200m de aceasta.

VEZI ȘI 👉  Horoscop 2024. Zodiile protejate de îngeri in ANUL NOU

Totul a ieșit la iveală după ce pictorul Costin Craioveanu a provocat un accident, în urma căruia a avariat două mașini. Pictorul a fost testat de polițiști, iar aceștia au constatat că el avea o alcoolemie de 0.56 mg/l. Inițial, a spus că la volanul mașinii se afla Mihaela, dar era imposibil, pentru că cei doi nu mai locuiesc împreună și nici nu se mai întâlnesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *