Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Prezentatoarea de la Acces Direct este foarte iubită de către fanii ei și, la rândul său, este apropiată de aceștia și păstrează legătura constant. A ținut să le vorbească acum despre problema de sănătate cu care se confruntă acum și de care nu știe cum să scape.

Mirela Vaida are laringită

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care se bucură de mare succes. Este iubită de o mulțime de oameni, de care este foarte apropiată. Aceasta le împărtășeste tot ce de întâmplă în viața ei însă, de data aceasta, nu a venit cu vești deloc bune.

VEZI ȘI 👉  Asa iti cureti si iti regenerezi ficatul in doar 3 zile fara sa iei medicamente, e ca si cum ai unul nou! Uite ce trebuie sa faci cu o telina

Prezentatoarea nu trece printr-o perioadă chiar atât de bună. Aceasta le-a mărturisit fanilor săi că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, la scurt timp după ce copiii ei s-au vindecat. Când credea că lucrurile s-au liniștit, a observat că vocea ei începe să fie afectată și, chiar dacă a luat tot felul de pastile, se simte la fel de rău.

„Eram foarte fericita că au scăpat copiii de laringintă și febră și acum le-am luat eu. Mă doare gâtul. Am de vorbit o grămadă, vă dați seama. Nici nu mai știu ce să iau. Ideea e ca te plângi de copii și, de fapt, iei și tu toate bolile posibile de la ei. Idee este că sper să rămân doar la stadiu ăsta și să nu se accentueze, să nu fac febră.”, a povestit Mirela Vaida.

Prezentatorea a luat în calcul și posibilitatea de a avea covid, motiv pentru care s-a testat. Din fericire, rezultatul testului a fost negativ.

VEZI ȘI 👉  Un Taran Vine Acasă Mai Devreme De La Cîmp Şi Aude Zgomote În Dormitor. Se Duce În Fugă Şi-Şi Găseşte , Întinsă Pe Pat, Transpirată Şi Gîfîind…– Ce-I, Mă Nevastă, Ce Ai?

Mirela Vaida, criticată de fani

Mirela Vaida este foarte iubită de către fanii ei pentru ceea ce face și a atras ușor simpatia acestora. Se pare, însă, că mai există și persoane care o critică și consideră despre ea că uneori exagerează.

Internauții au acuzat-o și pe Mirela Vaida, că nu are respect față de invitații săi și intervine de fiecare dată peste ei. Aceștia au sfătuit-o să le mai dea voie și celorlalți să-și spună părerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *