Despre Vladimir Putin, președintele Rusiei, se știe că a fost căsătorit o singură dată, cu Lyudmila Aleksandrovna. Din mariajul lor au rezultat două fete, Maria Vorontsova și Ekaterina Tikhonova.

În aceste momente, viața personală a lui Vladimir Putin este intens dezbătută! Liderul de la Kremlin a fost întotdeauna discret cu viața privată și se cunosc foarte puține detalii despre cele două fiice, Maria și Katerina.

Niciuna dintre cele două nu-și folosește numele de familie în public și au fost nevoite să crească departe de Rusia.

Încă dinainte de a deveni președinte, dorința lui Vladimir Putin a fost ca viața lui personală să rămână privată, iar fiicele lui să trăiască ascunse, sub identități false. De aceea, despre cele două fete se cunosc prea puține informații de când erau copile. Abia când au devenit majore au început să iasă la iveală detalii surprinzătoare despre ele.

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin a fost obligată să plece din Olanda

Să fii fiica lui Vladimir Putin nu este tocmai ușor! Maria Vorontsova sau Mariya Vladimirovna Putina, cea mai mare fiică a lui Vladimir Putin, s-a născut pe 28 aprilie 1985 și de meserie este endocrinolog pediatru.

De ani buni, ea este căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen. O bună perioadă de timp, Maria Vorontsova și soțul ei, împreună cu copiii lor, locuiau într-un penthouse situat în cea mai înaltă clădire rezidențială din Voorschoten. Din păcate, statul de fiică a președintelui rus i-a adus numai neplăceri!

În 2014, rezidenții olandezi au cerut de urgență ca Maria Vorontsova, alături de familia ei, să fie expulzată din Olanda.

Asta se întâmpla la scurt timp după ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina. Un an mai târziu, fiica liderului de la Kremlin s-a reîntors la Moscova, iar în prezent ar locui într-o vilă, aproape de Ambasada SUA, conform a1.ro.

Adevărul despre fiicele lui Vladimir Putin. Tot ce s-a știut până acum este FALS! Cine sunt acestea și cum le cheamă, de fapt

Ce meserie are Maria Putina și unde locuiește acum

Tânăra de 36 de ani nu a dorit să urmeze o carieră în politică, la fel ca tatăl său, așa că s-a orientat spre lumea medicinei. Ea a absolvit medicina la Universitatea de Stat din Moscova.

În plus, ea este specializată în nanism hipofizar, iar surse din preajma ei susțin că l-ar consilia pe Vladimir Putin în probleme de genetică.

Despre copiii Mariei Vorontsova nu s-au aflat informații până acum, însă președintele rus, Vladimir Putin, a mărturisit în repetate rânduri că este un bunic fericit.

Presa internațională susține că Maria Vorontsova și sora ei mai mică, Katerina, au locuit multă vreme în Germania, pentru a fi în siguranță.

Vladimir Putin a avut grijă ca cele două să fie supravegheate de Stasi Matthias Warnig, un bun prieten de-al lui. Pentru a le ține departe de ochii curioșilor, liderul de la Kremlin le-a impus fetelor lui să meargă la școală sub identități false.

Sursa articol – acasainromania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *