Sunt patru săptămâni de când Ucraina trăiește în război. Iar oamenii rămași acolo pentru a-și apăra țara natală sunt un exemplu de curaj pentru întreaga omenire. Tototdată, poporul ucrainean mai vine cu un exemplu emoționant de solidaritate și respect față de eroii lor.

Apar noi imagini impresionante din Ucrainia. Sute de ucraineni s-au așezat în genunchi la margine de drum, cu lumânări aprinse în mână și făcându-și cruce la apariția convoaiele care îi aduc acasă pe soldații uciși pe front, pentru a fi înmormântați creștinește.

Imagini impresionante cu ucraineni în genunchi la margine de drum, cu lumânări aprinse, în semn de omagiu pentru soldații uciși în război

În mediul online, au apărut imagini care ilustrează cum își omagiază ucrainenii soldații aduși în localitățile natale. În semn de respect, oamenii s-au pus în genunchi pe marginea drumului, cu lumânări aprinse.

VEZI ȘI 👉  Medic Roman: „Lipsa Acestei Vitamine Cauzează Dureri De Spate Și De Articulații”

Iar imaginile au devenit virale și au făcut înconjurul lumii.

Soldat rus: ”Ne-au trimis drept în iad. Se pare că unchiul Putin vrea să ne omoare pe toţi”’

Războiul din Ucraina a intrat în cea de-a patra săptămână, însă din primele informații, și moralul trupelor ruse ar fi la pământ. Un militar întors de pe front la o bază din Rusia a recunoscut că tot acest război este ca un iad.

“Am pierdut mulţi oameni… Serios, mulţi. Ne-au trimis drept în iad. Se pare că Unchiul Vovka (Vladimir Putin) vrea să ne omoare pe toţi”

VEZI ȘI 👉  Doctorul Pavel Chirila AVERTIZEAZA: Creste serios riscul de cancer

Peste de 7.000 de soldați ruși au fost uciși în mai puțin de trei săptămâni de lupte, potrivit unei estimări conservatoare a serviciilor secrete americane, scrie New York Times.

Pe lângă cei uciși, se estimează că între 14.000 și 21.000 de oameni din armata de invazie trimisă de Vladimir Putin sunt răniți, numărul total al celor scoși din luptă fiind enorm ca procent din totalul de circa 150.000 de soldați ruși aflați în Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *