Teo Trandafir și fiica ei au o relație foarte deschisă. Prezentatoarea TV vorbește de fiecare dată când are ocazia cu emoție despre Maia, în vârstă de aproape 18 ani.

În cadrul unui interviu pentru EGO.ro, Teo Trandafir a făcut declarații emoționante despre fiica ei.

Deși prezentatoarea TV se află de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor, prezentând mutiple emisiuni, Maia nu a profitat niciodată de pe urma notorietății mamei sale.

„A știut tot timpul cine sunt. Maia s-a născut la mine în brațe. Nu a fost o noutate pentru ea și s-a autoeducat în timp

văzând oamenii pe care eu îi apreciez, învârtindu-se în cercurile în care mă învârt și ei și întâlnind oameni cunoscuți.

A ținut-o în brațe de mică Pepe, l-a cunoscut pe Smiley. E în relații foarte bune cu mulți oameni importanți pe care îi vedea de obicei la televizor.

Dar fiind situația de așa natură, pentru ea nu a fost un hop.”

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” de la Kanal D a ținut să facă și o serie de confesiuni cu privire la fiica ei.

Teo Trandafir a mărturisit că Maia este o persoană curajoasă și nu rămâne indiferentă atunci când cei din jur întâmpină momente grele.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin.

Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție”, a declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

În urmă cu un an, Teo Trandafir a vorbit în podcast-ul „Acasă la Măruță” despre momentul în care a adoptat-o pe Maia.

La vremea respectivă, prezentatoarea TV avea 36 de ani și nu își dorea un copil pentru că nu era pregătită pentru o asemenea responsabilitate.

„Am ajuns la 36 de ani și am aflat că există o doamnă care are o problemă, adică o situație socială dramatică și că e pusă

în situația de a naște un copil și că nu știe ce să facă în legătură cu asta. Eu tocmai adresasem Universului întrebarea dacă e bine sau ba și am primit răspunsul „da” pe loc. Și într-o lună am plecat și m-am întors acasă cu un copil.

Când am luat hotărârea asta, Maia nu se născuse.”

Teo Trandafir a declarat în nenumărate rânduri faptul că a învățat multe lucruri de la fiica ei, Maia.

„Eu i-am spus că este cel mai minunat eveniment din viața mea și că datorită ei pot vedea culori. (…) Noi suntem o singură creatură. Eu i-am dat ei și ea mi-a dat mie tot ce am avut mai bun. Nu există posibilitatea să ni se întâmple ceva rău, atâta timp cât suntem una lângă alta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *