Bianca Drăgușanu a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor. Blondina suferă de diabet și a mărturisit ce nu are voie să mai mănânce de acum încolo, dar și cum se simte acum.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a dezvăluit recent că suferă de diabet.

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe cumplite

Deși vedeta preferă să nu vorbească prea des de diagnosticul pe care îl are, a recunoscut că în urmă cu ceva timp a aflat că are această boală.

În trecut, Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe cumplite. Medicii i-au mărturisit în urma unor analize că are diabet. De atunci viața pentru ea s-a schimbat total, iar Bianca Drăgușanu a fost nevoită să țină cont de sfaturile și recomandările cadrelor medicale pentru a nu complica situația.

Ce nu mai are voie să facă acum Bianca Drăgușanu?

Bianca a declarat că nu are voie să mănânce zahăr și că deseori consumă alimente și produse fără zahăr pentru a nu i se face rău. În cazul în care mănâncă o cantitate de zahăr prea mare, atunci vedeta poate să ajungă pe mâna medicilor.

”Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu s-a confruntat și cu alte probleme medicale

Diabetul nu e singura boală cu care Bianca Drăgușanu a fost diagnosticată. Se pare că vedeta mai avut dureri crunte și de picioare și a fost nevoită să meargă de urgență la medicul ortoped.

La vremea aceea, specialiștii i-au spus blondinei că ar putea să fie vorba despre o afecțiune de menisc care a produs durerile crunte ce nu îi mai dădeau pace vedetei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *