Imagini emoționante la Liov

Războiul se desfășoară în Ucraina de aproape o lună și lucrurile scapă de sub control. O mulțime de oameni și-au pierdut viața în urma atacurilor ruse, printre care și copii. Până acum, 109 copii au fost uciși de armata rusă, motiv pentru care ucrainenii au decis să le aducă un ultim omagiu.

Mai multe imagini emoționante au fost surprinse vineri în Liov, unde peste 100 de cărucioare goale au fost așezate în centrul orașului în memoria copiilor uciși până acum în războiul lui Putin. La fața locului s-au aflat și copii, speriați și confuzi în ceea ce privește situația din țara lor.

VEZI ȘI 👉  Elena Udrea, eliberată din închisoare?! Anunț de ultimă oră despre fostul ministru

Primarul de la Liov a declarat că toate cărucioarele reprezentau simboluri ale copiilor uciși de trupele rusești, considerați acum îngeri. Edilul a făcut apel la întreaga lume să protejeze copiii ucraineni și să îi lase pe aceștia să trăiască, să își contureze un viitor într-o țară liberă și sigură.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fandriy.sadovyi%2Fposts%2F536264387861669&show_text=true&width=500

„Cărucioarele goale sunt simboluri ale vieții acestor îngeri care, acum, protejează cerul de deasupra Ucrainei. Acesta este prețul teribil al războiului pe care Ucraina îl plătește astăzi. Și facem apel la întreaga lume să protejeze copiii ucraineni și să le ofere un viitor”, a notat primarul Andri Sadovîi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De la începutul conflictului, aproape 800 de civili au fost uciși, peste o mie au fost răniți și peste 3 milioane de oameni au fugit din țară, conform datelor ONU. 109 copii au fost uciși, în timp ce peste 180 sunt răniți în acest moment.

VEZI ȘI 👉  IPS Teodosie, urmărit penal! Este cutremur total în Biserica Ortodoxă Română

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *