În ultima vreme am fost martori la cele mai mari tragedii. Țara noastră a pierdut persoane importante, care au scris istorie cu faptele lor și au lăsat în urmă numai tristețe. Aflăm acum că o mare legendă a muzicii românești ne-a părăsit, iar de numele său se leagă o mulțime de reușite.

A murit Eugenia Șerbănescu

Lumea muzicii ușoare este mai săracă de când a murit celebra artistă Eugenia Șerbănescu, fost membru al trupei Venus. Anunțul a fost făcut chiar de nora regretatei instrumentiste, care a transmis un mesaj extrem de emoționant după trecerea acesteia în Eternitate. Artista a plecat dintre noi în această dimineață, dar apropiații nu au precizat motivul exact al decesului.

VEZI ȘI 👉  Laurențiu Reghecampf bănuit că va avea un alt copil

De la Veronica Șerbănescu aflăm că a fost cu adevărat o femeie minunată, pe care toată lumea o îndrăgea pentru bunătatea ei, pentru sensibilitatea aparte care o defineau. Toți cei care au cunoscut-o sunt răpuși de durere și suferă din cauza acestei pierderi.

Prima femeie baterist

Eugenia a fost o artistă de valoare, care a ieșit in evidență cu moutățile pe care le aducea la noi în țară. Aceasta a fost prima femeie baterist din România, dar și din Europa, devenită celebră mai întâi drept componentă a trupei Venus, unde s-a bucurat de mare succes.
Tot de la nora regretatei aflăm că a făcut parte peste 35 de ani din Orchestra de Cameră și cea Națională a Societății Române de Radiodifuziune, fiind una dintre cele mai mari realizări. Trupa Venus prima formațiune muzicală de femei din România și din Europa, care a câștigat o mulțime de concursuri și a avut turnee importante în lumea întreagă.

VEZI ȘI 👉  A intrat in istorie. Ce-a putut sa nasca Alexandra, o tanara de doar 23 de ani. Peste 40 de medici si-au facut cruce in jurul ei

O mulțime de oameni o vor conduce pe artistă pe ultimul drum. Familia este răpusă de durere și toți cei care au cunoscut-o și au colaborat cu ea au numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *