A doua ediție de Survivor România 2022 din această săptămână i-a lăsat cu gura căscată, la propriu, pe concurenții celor două tabere. A fost eliminat unul dintre cei mai buni concurenți, care adus puncte echipei Faimoșilor la fiecare joc, dar care se pare că nu a fost susținut de către publicul telespectator.

Cătălin Zmărăndescu eliminat de la Survivor

Nimeni nu se aștepta ca Zmărăndescu să plece din competiția Survivor atât de devreme, în condițiile în care a fost un rival redutabil pentru echipa Războinicilor. Eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu i-a șocat nu doar pe colegii săi, care vizibil nu se așteptau la asta, ci și pe cei din echipa adversă.

VEZI ȘI 👉  Doliu în Romania! A murit la doar 56 de ani: „S-a stins astăzi”

Chiar dacă Faimosul a spus de nenumărate ori că îi este foarte dor de casă, de familie, nu se aștepta sub nicio formă, să plece din concurs, atât de repede. Ba mai mult, îi promisese fetiței sale că se va întoarce acasă la finalul competiției, cu marele premiu.

Înainte de a pleca acasă, Zmărăndescu a spus că și-a dat seama că are prea multă încredere în oameni și că spera ca pe viitor să se schimbe asta.

Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor, a spus Faimosul.

Zmărăndescu despre Survivor: nu întotdeauna câștigă cei mai buni

Cătălin Zmărăndescu a aflat cu totală uimire că va trebui să plece acasă, mult mai devreme decât și-a propus și imaginat. Faimosul a spus că se va întoarce la familia lui și va îi explica fetiței lui (căreia îi promisese că va câștiga), că nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf.

Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele, a fost reacția lui Zmărăndescu.

Nici Războinicii nu s-au așteptat la o așa eliminare. Mi s-a zbârlit pielea, ești nebun?!, a fost reacția lui Alexandru Nedelcu din echipa Războinicilor. Survivor România 2022 continuă la Pro Tv cu ediția de duminică, luni și marți, 27-29 martie 2022.

VEZI ȘI 👉  Horoscop pe 10 ani – zodiile care vor trăi emoții de nedescris. Succes pe toate planurile, mai ales la bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *