Cum va muri Vladimir Putin. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut un anunț clar, dezvăluind cum își va găsi sfârșitul liderul rus. De altfel, unele publicații străine susțin deja că Vladimir Putin ar suferi de o boală gravă. Conform Daily Mail, liderul rus ar putea suferi de o tulburare a creierului cauzată de demență, boala Parkinson sau „roid rage”, o formă de furie ce ar fi cauzată de tratamentul cu steroizi pentru cancer, spun surse citate de Daily Mail.

Ce indică anul nașterii lui Vladimir Putin

Sursele acestea au mai spus și că există o explicație fiziologică pentru care Vladimir Putin a invadat Ucraina, iar altele au spus cum anume și-ar putea găsi sfârșitul Vladimir Putin.

De altfel, serviciile de informații împărtășesc un număr tot mai mare de rapoarte despre „comportamentul din ce în ce mai neobișnuit” al lui Putin, în vârstă de 69 de ani. S-au mai remarcat și aparițiile în public ale acestuia, acolo unde apare cu fața umflată și distanța pe care insistă să o păstreze față de vizitatorii Kremlinului.„A existat o schimbare identificabilă în luarea deciziilor sale în ultimii cinci ani și ceva. Cei din jurul lui văd o schimbare semnificativă în convingerea și claritatea a ceea ce spune și în modul în care percepe lumea din jurul lui”, indică o sursă citată de publicația britanică.

VEZI ȘI 👉  Mama A Fost Prinsă Furând Din Magazin

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin. Acesta a făcut analiza lui numerologică.

„Anul nașterii este sub influența cifrei 1. Ce înseamnă? Înseamnă lider, puternic, lider, individualist. S-a născut să fie lider”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

„La un moment dat, trece pe cifra 3, care presupune disciplină și comunicare. Este un pic de aventură, dar cu limite secrete. Este și o perioadă de cunoaștere, de aprofundare. Cifra 6 este una benefică din codul lui. El trebuia să-și întemeieze o familie. Să cunoască pe cineva. Din aventura cunoașterii a ieșit un copil, pentru că avem o dublă de șase”, mai spune numerologul.

Analiza sa mai arată că pentru liderul rus, anul 2022 este sub influența cifrei 4 „care înseamnă distrugere”.

„Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să autodistrugă. El practic își urmărește țelurile”, a mai spus numerologul român.

În ce privește ziua nașterii lui, numerologul a mai spus că este aceeași cu cifra destinului.

„Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin. Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete.

Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret. Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite”.

„Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat. Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

În diagrama lui Vladimir Putin mai apare cifra 4, despre care Voropchievici spune că este o cifră care se poate divide.

„El este unul, dar mai sunt încă trei care îl pot vinde în orice clipă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât”, a explicat acesta.

Ce spune numerologia despre sfârșitul lui Vladimir Putin

Despre sfârșitul lui Putin, numerologia spune:

„Zero este cifra în care omul este pur și simplu căzut la pământ, nu mai poate să facă nimic. Și urmează. În 2023 intră pe incidența lui (n.r. – Vladimir Putin). Chiar dacă anul ăsta se dă mare zmeu, în 2023 este un final, pentru că deja și l-a pregătit singur în cifra morții, în cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu creează, el distruge efectiv.

Și distruge, pentru că 4 reprezintă și crucea cardinală. Dorința lui, să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că acest 7 îl face foarte secretos. E dorința de expansiune, el vrea să aibă cuceriri și în est, vest, sud și nord.

Moare de moarte naturală. Dacă ultima cifră era un 5 sau 6 sau era 0 și mai continua cu o altă cifră ascendentă, automat era plecarea la ceruri. Poate să stea foarte bine într-o expectativă, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru că singur și le pierde și singur și le îngrădește”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

A trecut o lună de când este război în Ucraina, iar bombardamentele rușilor sunt încă fără încetare.

VEZI ȘI 👉  Profesoara întreaba în clasa lui Bula ce este Titanicul. „Titanicul a fost un mare transatlantic care în primul sau drum…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *