Trăian Băsescu internat de urgență la spital. Fostul președintele al României ar fi fost internat de urgență în această dimineață, într-un spital din Paris. Traian Băsescu ar fi suferit un AVC. Fostul lider a fost dus în capitala Franței cu un avion privat.

Trăian Băsescu internat de urgență la spital. Fostul președinte ar fi suferit un AVC

Fostul președinte al României, Traian Băsescul ar fi suferit un accident vascular. Potrivit evz.ro, fostul lider este internat într-un spital din Franța, din cauza unor probleme cardiace. Acesta a fost internat în urmă cu două zile la Spitalul Militar Central, din cauza unor probleme cardiace. Conform unor surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, i s-ar fi administrat un tratament care ar fi fost greșit.

VEZI ȘI 👉  Horoscop zilnic, 9 aprilie 2023. Scorpionul poate depasi orice obstacol azi

Traian Băsescu a fost dus la spitalul din Paris cu avionul privat și este posibil ca fostul oreședinte să fi suferit un AVC. Informația nu a fost confirmată de familie până la această oră. Joi seara, Ioana Băsescu a posta o imagine emoționantă alături de tatăl sau, iar internauții au reacționat imediat. „Cât timp ne trăiesc parintii, mai suntem copii. In brațele lor simțim ca nimeni si nimic nu ne poate face rău”, „Mă bucur pentru familia frumoasă și unita ,” „, „Singurul nostru Presedinte!!! Sanatate multa!! Dumnezeu sa fie alaturi de dumnealui si toata familia! ♥️„, au fost doar cateva dintre comentariile scrise la postarea Ioanei Basescu.

VEZI ȘI 👉  Toți românii trebuie să știe!
Traian Basescu si Ioana

ICCJ: Traian Băsescu a fost colaborator al Securității

Miercuri, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. Hotărârea este definitivă. Recursul fostului președinte, Traian Băsescu,a  fost respins, astfel încât acesta a fost declarat colaborat al Securității. Fostul președinte al României a precizat în sala de judecată că nu a știut că i s-ar fi alocat un nume conspirator, subliniind că rapoartele sale sunt semnate „căpitan Traian Băsescu”.

„Nu am ştiut că mi s-a dat un nume conspirativ. Nu am semnat un angajament în care să-mi fie introdus şi un nume conspirativ. (…) Nu am ştiut că Contrainformaţiile Militare sunt Securitatea. Am crezut că e un serviciu al Ministerului Apărării Naţionale”, s-a apărat el.

VEZI ȘI 👉  HOROSCOP PENTRU PRIMĂVARA 2022, CU MIHAI VOROPCHIEVICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *