Tragedie la Clubul Sportiv Dinamo București. Un jucător în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața în timpul unui meci. Acesta a acuzat o stare de rău și, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu era în evidența medicului cu probleme de sănătate.

Doliu la Dinamo București

Un jucător de polo de la echipa din „Ștefan cel Mare” a decedat în timpul duelului cu Rapid București, desfășurat la Bazinul Rapid. Andrei Drăghici a acuzat o stare de rău și ajuns, cu ultimele puteri, la marginea bazinului unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de către ceilalți jucători.

Medicii aflați la fața locului au intervenit pentru manevrele de resuscitare, la fel și echipajul solicitat prin apel unic la numărul de urgență 112, însă, din nefericire, fără niciun rezultat.

Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. (…) Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!, a transmis Clubul Sportiv Dinamo printr-o postare pe Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcsdinamo%2Fposts%2F372436748221572&show_text=true&width=500

Cine a fost Andrei Drăghici, poloistul care a murit fulgerător

Andrei Drăghici avea 23 de ani și activa în echipa de polo a Clubului Sportiv Dinamo București. Tânărul era originar din Oradea și practica acest sport de la vârsta de 9 ani. Acesta a evoluat la Crișul Oradea, atât la juniori, cât și la seniori.

Tragedie la Dinamo București. Un jucător și-a pierdut viața în timpul meciului

În urmă cu cinci ani, Drăghici a primit propunerea antrenorului Aurelian Georgescu de a se transfera la Corona Sportul Studenţesc. Din nefericire, aripile sale s-au frânt mult prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească!

În urmă cu cinci ani, Drăghici a primit propunerea antrenorului Aurelian Georgescu de a se transfera la Corona Sportul Studenţesc. Din nefericire, aripile sale s-au frânt mult prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *