”Îmi ofer viața în schimbul micuților din Mariupol.” Un general ucrainean se oferă prizonier rușilor pentru a putea evacua copiii din orașul de la Marea Azov, aproape distrus de ruși, relatează stiridiaspora.ro.  Veaceslav Abroskin, general de poliție, spune că are nevoie de 3 zile ca să evacueze în siguranță copii din Mariupol. El se descrie ca țintă importantă, întrucât zeci de soldați ruși au fost uciși și mii de complici au fost reținuți cu participarea sa

Astăzi, în orașul total distrus, au rămas foarte mulți copii care riscă să moară dacă mai rămân aici. Mă adresez către ocupanții ruși, permiteți să scoatem copiii din Mariupol, aș avea nevoie de 3 zile. La final mă puteți lua ostatic”, a scris Veaceslav Abroskin, general de poliție.https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVyacheslav.Abroskin%2Fposts%2F2851638315128824&show_text=true&width=500

VEZI ȘI 👉  Românii care refuză salarii de 7.000 de lei. Angajatorii se plâng că nu mai au cu cine să muncească

Mesajul postat pe Facebook:

”Fac un apel la ocupanții ruși: dați-ne posibilitatea de a scoate copiii din Mariupol. Mă ofer în locul copiilor. Vă rog să mă lăsați să intru în Mariupol să iau copiii și să le organizez mutarea. Am nevoie de trei zile. La ultimul punct de control, când mă voi întoarce cu copiii, mă predau.

Sunt un general de poliție, caret din 2014 până în 2018 a organizat opoziția împotriva voastră în regiunea Donețk. Sunt inclus în listele dvs. de sancțiuni. A fost de voi în căutare. Ați organizat și o tentativă de asasinat asupra mea pentru a mă elimina. Zeci dintre soldații ruși fost uciși, iar mii de complici au fost reținuți, cu participarea mea.

VEZI ȘI 👉  Un Barbat Gelos Suna De 50 De Ori In Timp Ce Sotia Era La Dentist, La Al 51-Apel Dentistul Ridica Telefonul Si Raspunde:

Sunt exact generalul care, poate, este cel mai apropiat de faimosul regiment Azov. Aceasta este inițiativa mea personală. Viața mea îmi aparține numai mie și o ofer în schimbul vieții copiilor care a rămas în Mariupol, a scris generalul pe pagina sa de Facebook.

”Multă lume mi-a scris după ce am publicat acest mesaj. Există ofițeri care sunt gata să salveze copiii împreună cu mine, iar apoi să ne predăm. Chiar înainte de începerea războiului, le-am promis locuitorilor că, în caz de război, împreună cu Azov, voi apăra orașul Mariupol. S-a întâmplat că că eram la Odesa, când a început războiul. Din anumite motive eram sigur că această direcție este importantă pentru ocupanții ruși, dar m-am înșelat. Astăzi, în orașul complet distrus, au mai rămas mulți copii care, dacă nu sunt salvați acum, vor muri în zilele următoare”, a mai adăugat Veaceslav Abroskin, general de poliție.

VEZI ȘI 👉  Cum şi-a cerut Virgil Ianţu iubita în căsătorie, deși nu au ajuns în fața altarului

Mariupol este un oraș din regiunea Donețk, Ucraina. Orașul este situat pe malul Mării Azov. Forțele rusești au intrat în centrul Mariupolului la 24 martie și au continuat să câștige teren în tot orașul. Autoritățile locale ucrainene au părăsit orașul pentru a coordona mai bine operațiunile regionale, pe fondul deteriorării situației din Mariupol.

sursa:b365.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *