Serialul Suleyman Magnificul a fost cu adevărat un mare succes. Povestea cu totul impresionantă a adunat o mulțime de fani, mai ales pentru că a adus în prezent o istorie cu totul specială. Una dintre cele mai iubite actrițe este Meryem Uzerli, cea care a interpretat-o pe sultana Hurrem.

Cum arată acum Meryem Uzerli

Meryem Uzerli este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. De ceva timp, însă, a dispărut din atenția publicului pentru a se dedica complet vieții de familie și a avea grijă de cei doi copii ai săi. Totuși, este activă pe rețelele de socializare și a publicat o imagine care a uimit pe toată lumea.

Actrița mereu a fost apreciată pentru aspectul său fizic, fiind considerată o femeie extrem de frumoasă, dar mai ales talentată. În urmă cu aproximativ nouă luni, actrița a devenit mamă pentru a doua oară, dar asta nu a împiedicat-o să revină rapid la forma inițială.

De curând a publicat o imagine extrem de sexy pe rețelele de socializare, în care poate fi admirată în toată splendoarea. Meryem și-a recăpătat silueta de odinioară și formele perfecte și nu ai spune că a dat naștere a doi copii. Fanii au apreciat-o și i-au transmis numai urări de bine actriței lor preferate.

https://www.instagram.com/p/CVPpwHooUK9/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=675&rd=https%3A%2F%2Ffresh24.ro&rp=%2Fo-mai-stiti-pe-sultana-hurrem-din-suleyman-magnificul-cum-arata-acum-actrita-la-nici-un-an-de-la-nastere-25351#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A850.5999999642372%2C%22ls%22%3A809.1999999880791%2C%22le%22%3A830.7999999523163%7D

Meryem Uzerli revine în seriale

Meryem Uzerli care a interpretat-o pe sultana Hurrem în serialul turcesc „Suleyman Magnificul” revine la seriale, după o pauză destul de lungă. În ultima perioadă a stat mai retrasă pentru a se ocupa mai mult de familie, dar și de noul ei iubit. A suferit mult din dragoste și acum a încercat să fie mai atentă, dar și să țină relațiile ei departe de ochii curioșilor.

Potrivit unor surse, frumoasa actriță a semnat deja pentru un serial care ar fi trebuit să fie difuzat din toamnă. Ea se mai ocupă și de propria sa cafenea pe care a deschis-o la Berlin, unde locuiește alături de întreaga familie. Chiar dacă are origini germane, mereu a iubit Turcia și sa regăsit în tot ce înseamnă această țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *