Traian Basescu trece prin momente grele. In urma cu cateva zile, fostul presedinte a primit decizia definitiva de la Inalta Curte de Casatie si Justitie: a colaborat cu Securitatea. Se pare ca aceasta veste l-a doborat si ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Fostul presedinte al Romaniai se afla internat in aceste momente intr-o clinica din Bruxelles. Apropiatii familiei Basescu au marturisit ca starea sa este una grava, dupa ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Lucian Iliescu, fost senator, a vorbit despre starea de sanatate a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-ar fi pierdut vocea si nici nu a putut vorbi nici cu membrii familiei sale.

Potrivit declaratiilor facute de Lucian Iliescu, Traian Basescu ar fi mers prima data la un spital din Bucuresti, dar starea lui s-a agravat rapid si a fost transportat de urgenta la o clinica din strainatate.

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.

Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu, potrivit știripesurse.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *