Cunoscutul prezentator s-a axat pe prima sa pasiune, radioul, dar și pe planurile personale, fiind vorba de cele două cafenele pe care le-a deschis în ultimii ani.

Vedeta nu a vorbit foarte clar despre plecarea de pe sticlă, în momentul de față dezvăluind de ce nu a mai privit în urmă și de ce nu a mai revenit.

Mihai Morar a simțit că nu se mai întoarce pe platourile de filmare, asta pentru că ultimele emisiuni realizate la Antena Stars nu au fost relevante pentru el.

De ce nu mai apare Mihai Morar pe sticlă. Motivul pentru care a renunțat la televiziune

A făcut televiziune dintr-un „accident”, după cum avea să spună Mihai Morar în urmă cu ceva vreme. Vedeta a stat 10 ani pe sticlă și nu se gândește să mai revină curând.

VEZI ȘI 👉  Fără găini și animale în Municipiul Craiova. Amenzi de până la 2.500 de lei

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo. 

A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant”, a declarat vedeta pe Youtube, notează viva.ro.

Fostul moderator mărturisește că ultimul lucru important pe care l-a realizat înainte ca producătorii de la Antena Stars să-l dea afară a fost un interviu.

Este vorba de cel cu Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, care la momentul respectiv nu-și mai găsea pisica. Tânărul oferea o recompensă de 2.000 de euro.

VEZI ȘI 👉  Ce salarii au angajații Profi. Cât câștigă o vânzătoare sau cei din funcțiile de conducere

Mihai Morar, despre planurile din prezent. Cu ce se ocupă

După plecarea de la Antena Stars, vedeta s-a axat pe prima sa pasiune. Face echipă cu Daniel Buzdugan la un post de radio de ani buni și lucrează cu foarte mare plăcere în acest domeniu.

Și-a deschis două cafenele și se concentrează mai mult pe viața personală. Petrece mai mult timp cu soția sa, Gabriela, și cele trei fete. În plus, a dat de gustul libertății și alergatului.

Mihai Morar reușește să se mențină în formă maximă și în fiecare dimineață aleargă prin parcul Herăstrău, înainte de a pleca spre serviciu.

Și-a lansat prima carte la împlinirea a 40 de ani. „Sensul vieții” a reușit să ajungă la inimile oamenilor, așa cum face și podcast-ul „Fain și simplu”, de pe Youtube. scrie fanatik.ro

VEZI ȘI 👉  Intr-o farmacie intra un trib de indieni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *