El este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, dar parintii sai sunt niste oameni normali.

Muncesc mult pentru fiecare banut si nu le este rusine sa se afiseze in public.

Este vorba despre parintii lui Connect-R. Mama solistului a fost fotografiata in timp ce vinde la o taraba din Bucuresti.

Connect-R provine dintr-o familie absolut normala, iar talentul si munca l-au propulsat in cariera. In luna martie a acestui an, cantaretul povestea ce au facut parintii sai in ultima perioada, grea pentru toata lumea din cauza restrictiilor. Pentru a aduce cativa banuti acasa, tatal solistului, Aurel Mihalache, si-a rugat fiul sa-i gaseasca un contract sa cante intr-un restaurant, iar mama lui vinde la taraba.

VEZI ȘI 👉  Într-Un Autobuz, O Doamnă Mirosea A Transpiraţie.Un Călător, Care N-A Mai Suportat Situaţia, O Întreabă:– Doamnă, Nu Vă Supăraţi, Dar Ce Parfum Folosiţi?

“Mama merge si acum sa vanda la taraba. Asta ii place ei. Acum tata mi-a cerut sa-i caut un contract intr-un restaurant, unde sa mearga sa cante”, a declarat artistul in luna martie.

Stefan Mihalache, pe numele sau adevarat, a fost un copil cu posibilitati materiale limitate. S-a nascut intr-o familie modesta, pentru care viitorul era o incertitudine. A luptat, s-a zbatut si pana la urma a reusit in domeniul muzical, unde nimeni nu ii daduse initial multe sanse.

Chiar daca fiul lor este vedeta, parintii lui Connect-R isi continua viata obisnuita ca inainte. Mama solistului a fost fotografiata in urma cu mai multi ani in timp ce vinde ziare la o taraba dintr-o piata din Bucuresit. Ea se trezeste zilnic la ora 3:00, merge la Casa Presei din Capitala de unde isi procura ziarele, dupa care se indreapta catre taraba ei din piata. 

VEZI ȘI 👉  O blonda isi suna o prietena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *