Se pare că președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fugit in Rusia. Conform unor surse, Putin nu s-ar mai afla în Moscova de mult timp.

După ce statele occidentale au fost speriate de un posibil război nuclear, au apărut noi zvonuri în spațiul public potrivit cărora președintele rus Vladimir Putin și ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, s-ar ascunde de orice pericol nuclear.

Potrivit informațiilor transmise de jurnalistului de investigație Christo Grozev, care are legături cu Instituția de Investigații Bellingcat din Marea Britanie, mișcările avioanelor private folosite de înalții oficiali ruși indică faptul că Vladimir Putin s-ar afla într-un buncăr secret de lângă Surgut, în vestul Siberiei, departe de orice pericol nuclear.

„Cel mai probabil (Putin -n.a.) este în altă parte, pentru că vedem alte zboruri și sunt mult mai clasificate decât cel care merge la Ufa. Acestea sunt avioane de stat și își opresc transponderele undeva prin Surgut. Acest oraș este capitala petrolului din Rusia și se află la aproximtiv 2.900 de kilometri nord-est de Moscova”, a spus acesta la postul de televiziune Ucraina-24.

De asemenea, Serghei Șoigu, care a dispărut brusc de câteva săptămâni, își desfășoară activitatea politică dintr-un alt buncăr secret de lângă Ufa, în Urali, la aproximativ 1166 de kilometri est de Moscova.

Ksenia Șoigu, fiica lui Serghei Șoigu, a fost fotografiată de pe 22 martie până pe 24 martie la Ufa, fiind suspectată că și-ar fi vizitat acolo tatăl bolnav cu inima.

„Sunt absolut sigur că Șoigu se află într-un buncăr. Urmărind mișcarea avionului său, vedem zboruri frecvente către Ufa”, a declarat jurnalistul de investigații Christo Grozev. Reamintim că, acum, apropiații lui Vladimir Putin se confruntă cu mari probleme, după eșecul militar din Ucraina, unde planul iniţial al invaziei a eșuat.

VEZI ȘI 👉  Calendar Ortodox 10 noiembrie 2022: Ce sărbătoare este joi? Puternică rugăciune pentru iertarea păcatelor și curățirea sufletului

Dispariţii misterioase ale oamenilor lui Putin

Se pare că tot mai multe persoane din cercul apropiat al lui Vladimir Putin au început să dispară în ultima perioadă. Dispariţiile misterioase îi vizează pe principalii ofiţeri de securitate din jurul lui Putin, inclusiv ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

Deşi Kremlinul a transmis joi că ministrul Serghei Şoigu nu are nicio problemă de sănătate şi a difuzat un scurt fragment dintr-o înregistrare video cu acesta, se pare că oficialul rus ar fi suferit totuşi un infarct.

Criticile lui Putin i-au cauzat un infarct ministrului Apărării?!

Consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerascenko, susține că ministrul rus al Apărării ar fi suferit un atac de cord.

„Atacul de cord al lui Șoigu a venit după acuzația dură a lui Putin privind eșecul complet al invaziei Ucrainei”, a scris Gerașcenko pe Facebook. Șoigu nu a fost văzut public în perioada 11-24 martie, când a apărut pentru scurt timp într-un videoclip difuzat de Kremlin.

Ce alţi lideri de la Moscova nu au mai fost văzuţi în spaţiul public în ultima perioadă?

Un alt apropiat de-al lui Putin care a dispărut misterios, pe 13 martie, este Viktor Zolotov, şeful Gărzii Naționale, relatează Antena 3. Anterior, Zolotov fusese la Catedrala Mântuitorului Hristos, unde a primit o icoană din mâinile Patriarhului. Oficalul rus s-a plâns atunci Patriarhului că în războiul cu Ucraina “nu totul merge atât de repede pe cât şi-ar dori”.

Şi Valery Gerasimov, şeful Statului Major General al Forțelor Armate, ar fi dispărut subit. La începutul lui martie, el a vorbit despre situația din Ucraina cu șeful Statului Major al Forțelor Armate Franceze, iar pe 12 martie a discutat cu un coleg din Turcia. Apoi, nu se mai ştie nimic despre el.

VEZI ȘI 👉  Trei tauri au auzit ca fermierul va aduce inca un taur la ferma. Primul taur: „Sunt aici de 5 ani. Nu renunt la niciuna din cele 100 de vaci ale mele pentru taurul asta nou.” Al doilea taur: ” Eu sunt aici de 3 ani. si eu imi voi pastra toate cele 50 vaci.” Al treilea: „Eu sunt aici doar de un an

Pentagonul afirma, pe 24 martie, Valery Gerasimov şi ministrul Serghei Şoigu refuză să mai vorbească la telefon cu partea americană. Un alt personaj despre care nu mai există informaţii recente este Igor Kostyukov, șeful adjunct al Statului Major al Federației Ruse. Se pare că starea de sănătate a oficialului rus s-ar fi “deteriorat drastic”, potrivit fostului ministru de Interne al Ucrainei.

Alexander Bortnikov, şeful Biroului Federal de Securitate, nu ar mai fost nici el văzut de ceva timp. Bortnikov a apărut la ședințele Consiliului de Securitate din 24 februarie şi 11 martie, însă cea de-a doua apariţie a sa pare o copie a filmării cu din 24 februarie, afirmă unele voci.

Jurnalistul american Craig Copetas a publicat informații halucinante despre Vladimir Putin! După ce a stat de vorbă cu cei care lucrează pentru serviciile de spionaj ruse, Craig Copetas a scos la iveală faptul că Putin este îngrijorat că cineva din anturajul lui ar putea să-l omoare.

1. Vladimir Putin este speriat că ar putea să fie otrăvit

După ce a dat ordin ca trupele militare să invadeze Ucraina, liderul de la Kremlin s-a asigurat că toți angajații lui nu-l vor trăda. Așa că a înlocuit întregul personal. Puțini știau faptul că Vladimir Putin avea oameni care gustau primii din mâncarea pe care urma să o consume, tocmai pentru a nu avea probleme.

VEZI ȘI 👉  Noi dezvăluiri șocante despre crima din Mangalia! Iată ce au auzit colegii fetelor, Alina Elena Ciobanu (victima) și Loredana Atănăsoaie (agresoarea), în noaptea crimei.

„Spălătorese, secretare, bucătari – o întreagă garnitură nouă de oameni. Evaluarea comunității de informații este că Putin este speriat”, susține Copetas, într-un material pentru site-ul thedailybeast.

De asemenea, unul dintre generalii care era destul de apropiat de Vladimir Putin a fost arestat de FSB. Însă liderul de la Kremlin nu are încredere nici în cei de la FSB (n.r. serviciul de spionaj al Federaţiei Ruse), asta după ce a constatat că operațiunile de bombardare a Ucrainei nu decurg conform planurilor inițiale.

Președintele rus le-a pus gând rău trădătorilor

Liderul de la Kremlin a făcut acuzații dure la adresa miliardarilor ruși, pe care i-a calificat drept „gunoaie” și „trădători”. Deși Rusia a primit numeroase sancțiuni din partea Occidentului, Putin a declarat că nu are de gând să dea înapoi, ba dimpotrivă, aceste restricții dure vor întări și mai tare Rusia.

„Nu îi condamn deloc pe cei care au o vilă în Miami sau pe Riviera Franceză, care nu se pot lipsi de foie gras, stridii sau așa-zisele libertăți de gen. Dar nu asta este absolut problema.

Și, repet, în faptul că mulți dintre acești oameni, prin însăși natura lor, sunt localizați mental exact acolo, și nu aici, cu oamenii noștri, nu cu Rusia. Și acesta este, în opinia lor, un semn de apartenență la o castă superioară, la o rasă superioară. Astfel de oameni își pot vinde propria mamă, atâta timp cât li se permite să stea pe holul acestei cele mai înalte caste. Și vor să fie ca ea, imitând-o în toate felurile posibile”, a declarat Putin, într-o conferință de presă online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *