Volodimir Zelenski, a susținut seara trecută, un discurs în Parlamentul României. Se pare că intervenţia președintelui Ucrainei nu a fost pe placul anumitor guvernanţi. Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen când acesta și-a început discursul.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a prezentat și imagini ale masacrului de la Bucha, acuzând Rusia de crime de război. În discursul său, Zelenski a mai spus că pe teritoriul Ucrainei se decide acum soarta Europei și a făcut apel la noi sancțiuni împotriva Rusiei.

Șoșoacă l-a sfidat pe Zelenski!

Senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski vorbea în fața senatorilor și deputaților români. Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct.

VEZI ȘI 👉  Avertizare meteo: temperaturi negative, brumă și vânt puternic. Zonele afectate

„S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună… Slava… vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus Diana Șoșoacă.

De asemenea, liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”. Pe tot parcursul discursului, George Simion, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

„Noi am pregătit niște steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit niște steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

VEZI ȘI 👉  Dieta unui japonez, laureat al Premiului Nobel, care face furori în lume. Are multiple beneficii pentru organism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *