Alina Chivulescu, actrița care a devenit cunoscută publicului larg din România datorită rolului „Bella”, din serialul de televiziune „La bloc”, a fost mereu o femeie frumoasă, însă pare că, cu cât înaintează în vârstă, cu atât întinerește și devine din ce în ce mai radiantă.

Oare pentru ea timpul funcționează altfel, sau a aflat secretul frumuseții și tinereții veșnice?

Mai mult, ea știe mereu să-și scoată în evidență calitățile. Alina Chivulescu şi-a făcut apariţia alături de Dan Chişu la un eveniment important, acum cațiva ani, iar ţinuta aleasă i-a lăsat pe

ceilalți invitați fără cuvinte, așa cum suntem siguri că te va lăsa și pe tine. Actrița a ales o rochie neagră, lungă, fără mâneci, dar cu volane imense în zona bustului. Alina Chivulescu şi-a lăsat părul pe spate, prins finuţ la spate, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă.

Toți cei care au văzut-o nu s-au putut abține și au întors capul după ea.

Iată cum a arătat la evenimentul monden, dar și cum obișnuiește ea să se îmbrace în timpul liber, dovada clară că stilul nu ține doar de cât de scumpe sunt hainele de pe tine

Alina Chivulescu biografie

Frumoasa actriță s-a născut la Constanța în 1974 și a absolvit UNATC Bucureşti. În portofoliul ei regăsim o serie de filme de la comedii la filme de epoca, dar și seriale. Rolul care i-a adus notorietate la nivelul întregii țări este fără doar și poate cel al Belei din serialul La Bloc. Dintre filmele în care a jucat amintim Omul zilei (1997), Orient Express (2004), Ho Ho Ho (2009), #Selfie (2014), #Selfie 69 (2016). Iar ca seriale, ea s-a remarcat în La bloc (2002), Sub clar de lună (2002), Vine poliția! (2008), Aniela (2009), Iubire și Onoare (2010), O nouă viață (2014), Fructul oprit (2018-2019).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *