Astrologii sunt de părere că există o conecțiune extrem de importantă între data de naștere și viața amoroasă. Iată ce poți afla despre tine.

Ce îți rezervă ziua de naștere pe plan amoros?

1- Te îndrăgostești ușor, deși nu crezi în dragoste la prima vedere. Ai vrea să iubești, dar nu vrei să te implici în relații de lungă durată.

Potrivit astrologilor, numărul de eșecuri în dragoste este: 4. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 1,10, 19, 28 ale lunii.

2- Înainte de a te implica într-o relație sentimentală, îți place să studiezi omul din afară.

Ai nevoie de timp ca să-ți dai seama dacă ești sau nu atras de persoana respectivă.Numărul de eșecuri în dragoste: 4. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 1, 11, 20, 29 ale lunii.

3- Ești o persoană încrezătoare în forțele proprii și când îți alegi partenerul te asiguri că este persoana potrivită. Chiar dacă ești romantic, algerile tale pot fi și neconvenționale. Numărul de eșecuri în dragoste: 3. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 3, 12, 21, 30 ale lunii.

4- Iubești cu patimă. Pentru tine, dragostea este ceva serios. Ești genul de om care socate la suprafață tot ce este mai bun la o persoană și îți place să fii luat prin surprindere ca de fiecare dată.
Numărul de eșecuri în dragoste: 3. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 4, 13, 22, și 31 ale lunii.
5- Te declari o persoană pasională, capabilă de sentimente profunde, deși nu-ți place să arăți acest lucru, doar ca să nu pari vulnerabil. Ești genul de persoană care te-ai muta cu cineva doar după câteva întâlniri. Numărul de eșecuri în dragoste: 5. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 5, 15, 23 ale lunii.

6- În cazul tău, iubirea este urmare firească a unei prietenii. Ești loial și onest în dragoste, nu-ți place să înșeli, nici măcar să flirtezi cu altcineva. Este foarte probabil să rămâi prieten cu foștii parteneri.Numarul de esecuri in dragoste: 5. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 5, 15 si 24 ale lunii.

7- Ești o persoană extrem de calmă și de înțelegătoare, însă îți este greu să-ți exprimi dragostea în cuvinte.În timp, partnerul va înțelege semnele tale de iubire tansmise prin acțiuni și nu prin vorbe.Numarul de esecuri in dragoste: 2. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data: 7, 16, 25 ale lunii.
8- Crezi cu desăvârșire în dragoste, încât îți este greu să rămâi singur. Din nefericire, nici îndragosit nu stai prea mult timp. Numai dragostea adevarată te va putea ține în loc. Numarul de esecuri in dragoste: 3. Persoanele cu care sunteți compatibili sunt născute pe data:8, 17 si 26 ale lunii.

VEZI ȘI 👉  Vești bune pentru elevii din România! Află cum poți primi suma de 500 de lei pentru copilul tău

9- Ești genul de persoană care înțelege sentimentul de dragoste decât după ce te-ai despărțit de persoana respectivă. Este posibil să ai încă sentimente puternice pentru prima dragoste. Numarul de esecuri in dragoste: 4.Persoanele compatibile sunt nascute la: 9, 18 si 27 ale lunii.

10- Nu ești genul de persoană care crede în dragoste la prima vedere. Cu toate astea, te aprinzi repede, însă fără să te implici prea mult timp. Numarul de esecuri in dragoste: 2. Persoanele compatibile sunt nascute la: 1, 10, 19, 28 ale lunii.

11- Te gândești foarte bine înainte de a face primul pas. Dacă cineva te obligă, dai înapoi vără să stai pe gânduri.Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 2, 11, 20, 29 ale lunii.

12- Apropiații n-ar zice că ești prea romantic, însă partenerul de viață, cu sigurantă da. Esti foarte sigur pe tine și încrezător, te implici într-o relație doar dacă esti îndrăgostit.Numarul de esecuri in dragoste: 1.Persoanele compatibile sunt nascute la: 3, 12, 21 si 30 ale lunii.

13- Îți plac oamenii indiferent de caracter și nu ai un ideal anume. Când te implici într-o relație, iubești pasional, nu esti deloc superficial. Numarul de esecuri in dragoste: 5. Persoanele compatibile sunt nascute la: 4, 13, 22 si 31 ale lunii.

14- Toată lumea ar spune despre tine că esti pasional. Ei bine, se înseală cu desăvârșire. Esti capabil de sentimente profunde. Numarul de esecuri in dragoste: 3. Persoanele compatibile sunt nascute la: 5, 14, 23 ale lunii.

15- Iubirea pentru tine este urmarea fireasca a unei prietenii. În dragoste ești loial si onest, nu iti place să înseli. Este foarte probabil sa ramai prieten cu fostii parteneri. Numarul de esecuri in dragoste: 6. Persoanele compatibile sunt nascute la: 6, 15 si 24 ale lunii.

16- Ești o persoană extrem de calmă și de înțelegătoare, însă îți este greu să-ți exprimi dragostea în cuvinte. În timp, partnerul va înțelege semnele tale de iubire tansmise prin acțiuni și nu prin vorbe. Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 7, 16, 25 ale lunii.

VEZI ȘI 👉  Alocații mărite pentru copii.

17- Crezi cu desăvârșire în dragoste, încât îți este greu să rămâi singur. Din nefericire, nici îndragosit nu stai prea mult timp. Numai dragostea adevarată te va putea ține în loc. Numarul de esecuri in dragoste: 4.Persoanele compatibile sunt nascute la: 8, 17 si 26 ale lunii.

18- Ești genul de persoană care înțelege sentimentul de dragoste decât după ce te-ai despărțit de persoana respectivă. Este posibil să ai încă sentimente puternice pentru prima dragoste. Numarul de esecuri in dragoste: 1.Persoanele compatibile sunt nascute la: 9, 18 si 27 ale lunii.

19- Te îndrăgostești ușor, deși nu crezi în dragoste la prima vedere. Ai vrea să iubești, dar nu vrei să te implici în relații de lungă durată. Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 1, 10, 19, 28 ale lunii.

20- Înainte de a te implica într-o relație sentimentală, îți place să studiezi omul din afară. Ai nevoie de timp ca să-ți dai seama dacă ești sau nu atras de persoana respectivă. Numarul de esecuri in dragoste: 4. Persoanele compatibile sunt nascute la: 1, 11, 20, 29 ale lunii.

Citeste si: Cine își serbează onomastica de Sfânta Maria 2021

21- Ești o persoană încrezătoare în forțele proprii și când îți alegi partenerul te asiguri că este persoana potrivită. Chiar dacă ești romantic, algerile tale pot fi și neconvenționale. Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 3, 12, 21, 30 ale lunii.

22- Iubești cu patimă. Pentru tine, dragostea este ceva serios. Ești genul de om care socate la suprafață tot ce este mai bun la o persoană și îți place să fii luat prin surprindere ca de fiecare dată. Numarul de esecuri in dragoste: 5. Persoanele compatibile sunt nascute la: 4, 13, 22 si 31 ale lunii.

23- Te declari o persoană pasională, capabilă de sentimente profunde, deși nu-ți place să arăți acest lucru, doar ca să nu pari vulnerabil. Ești genul de persoană care te-ai muta cu cineva doar după câteva întâlniri. Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 5, 14, 23 ale lunii.

VEZI ȘI 👉  Veste trista în România ! Ne părăsesc actorii ! Adio maestre

24- În cazul tău, iubirea este urmare firească a unei prietenii. Ești loial și onest în dragoste, nu-ți place să înșeli, nici măcar să flirtezi cu altcineva. Este foarte probabil să rămâi prieten cu foștii parteneri. Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 6, 15 si 24 ale lunii.

25- Ești o persoană încrezătoare în forțele proprii și când îți alegi partenerul te asiguri că este persoana potrivită. Chiar dacă ești romantic, algerile tale pot fi și neconvenționale.Numarul de esecuri in dragoste: 2. Persoanele compatibile sunt nascute la: 7, 16, 25 ale lunii.

26- Te îndrăgostești ușor, deși nu crezi în dragoste la prima vedere. Ai vrea să iubești, dar nu vrei să te implici în relații de lungă durată.Numarul de esecuri in dragoste: 2. Persoanele compatibile sunt nascute la: 1, 10, 19, 28 ale lunii.

27-Crezi cu desăvârșire în dragoste, încât îți este greu să rămâi singur. Din nefericire, nici îndragosit nu stai prea mult timp. Numarul de esecuri in dragoste: 1. Persoanele compatibile sunt nascute la: 2, 11, 20, 29 ale lunii.

28- Ești o persoană extrem de calmă și de înțelegătoare, însă îți este greu să-ți exprimi dragostea în cuvinte. În timp, partnerul va înțelege semnele tale de iubire tansmise prin acțiuni și nu prin vorbe. Numarul de esecuri in dragoste: 3. Persoanele compatibile sunt nascute la: 8, 17 si 26 ale lunii.

29- Apropiații n-ar zice că ești prea romantic, însă partenerul de viață, cu sigurantă da. Esti foarte sigur pe tine și încrezător, te implici într-o relație doar dacă esti îndrăgostit. Numarul de esecuri in dragoste: 5. Persoanele compatibile sunt nascute la: 5, 15, 23 ale lunii.

30- Înainte de a te implica într-o relație sentimentală, îți place să studiezi omul din afară. Ai nevoie de timp ca să-ți dai seama dacă ești sau nu atras de persoana respectivă. Numarul de esecuri in dragoste: 4. Persoanele compatibile sunt nascute la: 1, 11, 20, 29 ale lunii.

31- Crezi cu desăvârșire în dragoste, încât îți este greu să rămâi singur. Din nefericire, nici îndragosit nu stai prea mult timp. Numai dragostea adevarată te va putea ține în loc. Numarul de esecuri in dragoste: 1.Persoanele compatibile sunt nascute la: 9, 18 si 27 ale lunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *