Cunoscutul om de afaceri Mohammad Murad, care a intrat cu puţin timp în urmă și în politică, a anunțat că ar putea face pensia minimă în România 2.000 de lei.

Mohammad Murad, care a mai cochetat cu politica, fiind candidat la Primăria Mangaliei la alegerile locale din 2020, plusează şi spune că ar putea aduce pensia minimă la 2.000 de lei fără să aloce vreun ban în plus de la bugetul de stat.

„Vă garantez. Aici o spun pentru prima oară. Dacă mă sprijiniți ― pot să fac o dezbatere cu orice vreți din lumea asta ― că eu în maximum trei luni de zile pot să dau la fiecare pensionar o pensie minimă de 2.000 de lei fără să ating un ban de la stat!”, a declarat omul de afaceri pentru evz.ro.

VEZI ȘI 👉  Anuntul Astrologilor! Zodiile Care Vor Avea Noroc In Urmatorii 5 Ani. Totul Le Merge Ca Pe Roate

„Eu am ajuns la o maturitate, știind foarte bine că mă duc în politică ca să cheltui banii pe care îi am și să pierd bani, nu să câștig. Sunt în stare să asum orice chestie încât să fac niște reguli. E foarte ușor să faci regulile”, a precizat Mohammad Murad.

„Dacă vreți, o dezbatere politică. Invitați din toate partidele, eu vin cu un program în care nu luăm niciun ban de la buget. Un miliard și jumătate de euro fără să mișcăm nimic. Nimic nu e deranjat, dar scot un pic birocrația. E foarte simplu, putem facem multe chestii în România”, a subliniat Mohammad Murad, legat de propunerea ca în România să fie minim 2.000 de lei lunar pensia minimă.

VEZI ȘI 👉  Incendiu puternic în Capitală. Pompierii au intervenit de urgență (Video)

Mohammad Murad este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Murad are o avere estimată la 130-150 de milioane de euro, ceea ce îl plasează pe locul 32 în topul celor mai bogați afaceriști din România.

Mohammad Murad este patronul companiei de construcții Triumf Construct, al lanțului de hoteluri Phoenicia, precum și al hotelurilor Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, Majestic, Perla și Forum. Împreună cu cei doi frați ai săi, Hassan și Ahmed Murad, conduce lanțul de restaurante Springtime, dar și companiile Glina, Valahia 2002, Sima Prod, Roman Investments și marca de conserve din pate Mandy Foods.

În 2020, la alegerile locale, Mohammad Murad a candidat la Primăria municipiului Mangalia, dar a pierdut lupta cu primarul în funcție, Cristian Radu (PNL). Murad, susținut de PSD și PMP, a luat, totuși, un număr mare de voturi, aproximativ 35% dintre sufragii. Radu a câștigat cu circa 44% din voturi.

VEZI ȘI 👉  ”Se va RIDICA un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-una dintre cele mai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *