Un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, muncea în Finlanda, când a cunoscut iubirea viețiii!

O tânără, care încă era încă elevă. S-a înșelat. Spune că, în final, a fost păcălit cu 40.000 de euro. S-a adresat justiției.

S-a întâmplat în urmă cu cinci ani, când Constantin Popa a plecat la muncă în Finlanda. A cunoscut, între timp, o tânără, pe rețeaua de socializare. S-a îndrăgostit și a crezut că este iubirea vieții lui. Deși era mai mare cu 30 de ani decât aceea care încă era elevă. Timp de trei ani, a ajutat-o, mai ales cu bani, avea să povestească bărbatul, pentru vremeanoua.ro.

A venit, la un moment dat, în țară. Să fie alături de ea. Atunci a constatat că a fost, de fapt, înșelat. Peste 40.000 de euro ar fi cheltuit Popa cu ea. Plângerea la Poliție a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda. “Îmi doresc să știu dacă plângerea mea (făcută în urmă cu doi ani) a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, spune bărbatul.

VEZI ȘI 👉  Un cuplu proaspat casatorit isi bea cafeaua la micul dejun in bucatarie. Pe geam se vede vecina care isi intinde niste rufe la uscat.– Vai, ce rufe murdare are vecina noastra! Mi-e si groaza

Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, este fata pe care Constantin Popa a cunoscut-o pe pe Facebook, în 2015. După câțiva ani a înțeles că a fost victima unei înșelăciuni! A făcut, mai multe plângeri la Poliție, dar nu a primit niciun răspuns. “După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spune Constantin Popa.

Tot el a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de tânăra Cerasela. “Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Osești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa.

VEZI ȘI 👉  Ion Şi Maria Pe Terasă. Ion Citeşte „Times”

Popa mai zice că paguba totală ar fi de 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o doar pentru 10.000, pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că i-a dat Claudiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *