Situație halucinantă în Statele Unite ale Americii. O femeie s-a căsătorit cu propriul ei tată, iar

acest lucru a scandalizat un întreg mapamond. De ce a luat această decizie și rol a avut sora femeii în toată această poveste.

Cine este tânăra care s-a căsătorit cu tatăl ei

Atunci când credeai că le-ai auzit pe toate, iată că un nou caz halucinant a scandalizat presa internațională. O tânără americancă s-a căsătorit cu propriul ei tată, după ce a pierdut un pariu cu sora sa.

Deși pare scenariu desprins dintr-un film de blockbuster, situația este cât se poate de reală. Samantha Kershner, o tânără în vârstă de numai 20 de ani, a făcut un pariu cu sora ei, pe care se pare că l-ar fi pierdut.

VEZI ȘI 👉  Acuzații grave!

Femeia nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat deîndată să pornească în căutarea tatălui său, cel care o abandonase la naștere.

În momentul în care i-a dat de urmă, Samantha i-a făcut propunerea părintelui său care nu s-a opus, ci din contră, a acceptat pe loc să se cunune cu propria lui fiică.

Povestea cu iz freudian a devenit din ce în ce mai complicată atunci când Samantha a început să dezvolte sentimente puternice față de tatăl ei, Travis Fieldgrove, unele care depășeau cu mult bariera unei relații obișnuite între un părinte și copilul său.

Reținuți de poliție, cei doi soți au negat că ar fi înrudiți

VEZI ȘI 👉  Micul Hercule a implinit 18 ani! Nimeni nu il mai recunoaste pe Giuliano Stroe

Sentimentele amoroase au crescut până în punctul în care tânăra de 20 de ani nu și-a mai închipuit viața fără soțul ei. Cazul controversat a atras atenția oamenilor legii, care au fost de-a dreptul șocați de mariajul celor doi.

Odată ce proaspeții însurăței au încălcat legea, procurorii vigilenți nu au putut trece cu vederea și l-au reținut pe Travis, soțul și tatăl tinerei Samantha, și l-au dus la secție unde a fost audiat.

Deși, inițial, cei doi au negat că ar fi rude, în urma rezultatelor testelor ADN a reieșit negru pe alb faptul că a avut loc un incest, iar Samantha este fiica biologică a propriului său soț.

VEZI ȘI 👉  Smiley și Gina devin din nou părinți: dezvăluiri emoționante despre familia lor!

Polițiștii americani l-au arestat pe bărbat și l-au condamnat la doi ani de închisoare. Travis a fost trimis în spatele gratiilor, acolo unde-și ispășește pedeapsa.

Polițiștii au spus că infatuarea Samanthei pentru tatăl ei „a provenit dintr-o competiție geloasă cu sora ei vitregă în privința cine ar putea face sex cu tatăl lor”, notează jurnaliștii de la Daily Mirror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *