Timp de cinci ani, Annie Windley a mâncat zilnic doar o felie de pâine cu gem și a ajuns să cântărească 28 de kilograme.

Apoi, tânăra a trecut printr-o transformare uluitoare.

În urmă cu ceva ani, o tânără în vârstă de 21 de ani a fost dusă de mai multe ori la spital, ca o consecință a faptului că s-a înfometat până ce a ajuns la un pas de moarte.

I s-a pus diagnosticul de anorexie.

Timp de cinci ani, Annie Windley a mâncat zilnic doar o felie de pâine cu gem și astfel a ajuns la incredibila greutate de doar 28 de kilograme!

O tânără a ajuns la 28 de kilograme din cauza anorexiei, dar azi e schimbată total

VEZI ȘI 👉  Doua femei aşteaptă la uşa Raiului. Una o întreabă pe cealaltă

Când medicii i-au spus că este la un pas să își piardă viața dacă mai continuă așa, tânăra din Derbyshire (Marea Britanie) a înțeles că se află la un punct de cotitură și că riscă să sfârșească tragic, dar tot nu a găsit puterea necesară pentru a-și depăși fricile.

La vârsta de 15 ani, fata avea în jur de 50 de kilograme și, fără să își dea seama, a ajuns să fie obsedată de greutatea sa.

A început să țină diete, regimuri și să elimine, rând pe rând, mai toate alimentele. A ajuns să își numere caloriile și să

se cântărească după fiecare masă. Treptat, aceasta a dezvoltat o adevărată fobie pentru mâncare și doar simplul fapt de-a sta în preajma unei farfurii cu mâncare o terifia de-a dreptul și o făcea să fugă.

VEZI ȘI 👉  Artista Theo Rose se află într-o perioadă extrem de bună a carierei sale. Pe numele ei real Theodora Maria Diaconu, frumoasa cântăreața urmează să devină mamă.

Annie Windley, selfie pe vremea când avea 28 de kilograme

Anii au trecut și tânăra a ajuns să aibă doar 28 de kilograme. În 2014 însă, ceva s-a întâmplat și întreaga ei

viață s-a schimbat. Era într-o seară din 2014 atunci când Annie Windley a gustat, pentru prima oară,

un anumit sortiment de ciocolată. Un dumicat a fost suficient pentru ca viața ei să se schimbe radical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *