O tânără cuminte și cu frica de Dumnezeu a povestit ce i s-a întâmplat după ce a cunoscut un bărbat. Fata de 30 de ani își dorea să se mărite virgină, însă s-a îndrăgostit și a căzut tentației de a face amor cu iubitul său. Ce s-a întâmplat după ce bărbatul a reușit să o ademenească în dormitorul lui a lăsat-o cu inima frântă!

Iată mai jos ce a povestit biata fată pentru cei de la Altarul Credinței:

Articolul continuă mai jos

„M-am hotărât să vă scriu ca prin mărturia mea să înveţe ceva fetele care sunt încă fecioare. Am 30 de ani şi până acum câteva zile am fost fecioară. Am făcut greşeli peste greşeli, nu am ascultat de duhovnic care îmi spunea să-l las pe băiatul care m-a nenorocit.

VEZI ȘI 👉  ROMANIA Bula Se Duce La Scoala Si-I Spune Domnisoarei Invatatoare..

Un an de zile am reuşit să-l ţin în frâu şi să nu mă culc cu el. Am vrut să ne despărţim, eram dependentă de el, am plâns, l-am implorat să se întoarcă.

l s-a întors doar ca să se culce cu mine şi apoi a plecat. Ne-am întâlnit… eu eram încântată… au urmat câteva mângâieri şi săruturi, ne-am pornit trupeşte unul spre altul şi am căzut!

Sunt o persoană care se spovedea la 40 de zile, mă împărtăşeam, îl iubesc pe Hristos… dar acum nu-L mai pot privi în ochi. Mă simt murdară… mă simt fără sens.Nu îmi mai doresc o familie… deşi i-am cerut asta lui Dumnezeu ani de-a rândul. Pentru ce să sufere copiii mei pentru păcatele mele? Gata. S-a sfârşit. După ce am comis păcatul am vrut să mă sinucid.

VEZI ȘI 👉  Horoscop 18 octombrie 2022. Se schimba totul pentru 3 zodii

Ştiam cât l-am supărat pe Dumnezeu. Am ajuns în situaţia asta pentru că am cârtit că Dumnezeu nu vrea să-mi dea o familie. Slavă Domnului am ajuns la spovedit… dar vinovăţia nu mi-o poate lua nimeni. (…)

Am vrut să mă cunun fecioară, să port cu demnitate rochia de mireasă şi într-o clipă am dat cu piciorul la tot!

Articolul continuă mai jos

După ce s-a culcat cu mine, cel pe care îl iubeam, mi-a mărturisit că nu sunt singura femeie din viaţa lui, deşi iniţial jura că e fecior.  Tot el a ţinut să-mi spună că nu o să facă acte de caritate ca să se căsătorească cu mine… că pe mine oricum nu mă mai ia nimeni. (…) El deja are alte două iubite, cu una s-a şi afişat în faţa mea!”, a scris tânăra pentru altarulcredintei.md.

VEZI ȘI 👉  Ce note au luat la BAC Andreea Mantea, Bianca Dragusanu si Gabriela Cristea. La asta chiar nu te asteptai

Acum biata fată este cu inima frântă… Ce mesaj îi transmitem în aceste momente și ce ar trebui să facă acum pentru a trece peste aceste momente grele? Scrie-ne părerea ta la Comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *