O veste tristă pentru lumea artistică din România. S-a stins din viață un mare actor, care a lăsat în urma sa o carieră remarcabilă și foarte mulți oameni pe care i-a format în această nobilă profesie. Vestea trecerii sale în neființă i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut, sau au lucrat cu el.

Doliu în România. A murit actorul Remus Mărgineanu

Actorul Remus Mărgineanu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Vestea tristă a trecerii sale în neființă a fost dată de către reprezentanții Teatrului Național Craiova. În luna martie, pe 22, își sărbătorise ziua de naștere.

Doliu în România. S-a stins din viață un mare actor

VEZI ȘI 👉  Cătălin Botezatu, despre o relație cu un bărbat: „Da, recunosc…”

Remus Mărgineanu s-a născut pe 22 martie 1938 în Cugir, România. A fost un actor care a jucat în numeroase filme. Era cunoscut îndeosebi pentru Undeva în Est (1991), Drumul oaselor (1980) și Păcatul (1992). Mărgineanu a fost actor al Teatrului din Craiova și fondatorul scolii de teatru craiovene.

Primim o veste extrem de tristă astăzi: a încetat din viață actorul și profesorul Remus Mărginean, societar de onoare al Naționalului craiovean. Domnului Mărginean îi datorăm înființarea școlii de teatru din Craiova. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a anunțat Teatrul Național Craiova.

Ultimul film în care a jucat Remus Mărgineanu

Remus Mărgineanu rămâne în memoria publicului român pentru activitatea sa pe scena teatrului, dar și pentru numeroasele filme în care a jucat. De asemenea, lui i se datorează înființarea școlii de teatru craiovene.

VEZI ȘI 👉  Carla’s Dreams, Prins FĂRĂ Mască. Cine Este, De Fapt, Artistul Care Face Furori În România

Doliu în România. S-a stins din viață un mare actor

Ultimul film în care a jucat marele actor a fost ”Cardinalul” (2019), un film a cărui acțiune se petrece în anii ’50, când conducătorii bisericii Greco-Catolice sunt arestați și închiși în penitenciarul de la Sighet.

Actorul Remus Mărgineanu a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani. Cunoscut de publicul din România pentru activitatea sa pe scena de teatru, dar şi din peste 30 de filme, lui Remus Mărgineanu i se datorează înființarea școlii de teatru din Craiova, se arată în postarea de pe pagina de Facebook – Clv Film.

Iată câteva dintre filmele în care a jucat actorul Remus Mărgineanu: Fals tratat de mântuire a sufletului (2018) – părintele Iustin Manu Trailer, Valea Mută (2016) – Cristodor Ceprache Trailer, Poarta Albă (2014) – Adrian, în vârstă Trailer, Sthorzina (2014) Trailer, Matei copil miner (2013) – bunicul Trailer, Loverboy (2011) Trailer, Raport despre starea națiunii (2004) – Costica Zegrea, Capul de zimbru (1996).

VEZI ȘI 👉  Oana Roman A Facut Anuntul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *