Încă o veste tristă din lumea filmului. S-a stins din viață o actriță celebră, un nume care care lasă în urma sa o carieră remarcabilă. Vestea trecerii sale în neființă s-a răspândit imediat în rândul publicului și al tuturor celor care au cunoscut-o și au lucrat cu ea.

Doliu în lumea internațională a filmului

A murit Catherine Spaak – actriță, cântăreață și jurnalistă de origine franco-belgiană, care a devenit o legendă a comediei italiene după al Doilea Război Mondial. Spaak s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Potrivit televiziunii publice din Italia, celebra actriță a murit într-un spital din Roma.

Spaak era fiica scenaristului Charles Spaak, sora actriței Agnès Spaak și nepoata activistei de rezistență din al Doilea Război Mondial, Suzanne Spaak și a prim-ministrului belgian și ministrului de externe Paul-Henri Spaak. A început să joace în filme la o vârstă fragedă și a fost percepută ca o seducătoare asemănătoare Lolitei prin rolul principal din filmul I dolci inganni.

VEZI ȘI 👉  În 6 săptămâni, un cuplu a transformat o casă veche în locuința mult visată cu minimum de cheltuieli

Catherine Spaak a fost o actriță eclectică, elegantă și cultivată, după cum a descris-o chiar ministrul italian al Culturii. Ea a jucat în filme mari care i-au consolidat cariera și au adus-o în atenția publicului larg. Iată câteva dintre filmele în care Spaak a avut roluri remarcabile: La voglia matta – 1962, La noia – 1963, Hotelul – 1967, Il gatto a nove code – 1971, La gatta – 1978, Fosca – 1981, Ophiria – 1983, Harem – 1987, Une famille formidable – 1993, Tandem – 2000, Alice – 2010, Ti sposo ma non troppo – 2014.

Catherine Spaak a fost căsătorită de patru ori

În ceea ce privește viața personală, actrița a fost căsătorită de patru ori și avea doi copii. Primul mariaj a fost cu Fabrizio Capucci din 1963 și până în 1971 când au divorțat. Din acest mariaj a rezultat un copil, o fată pe nume Sabrina Capucci.

VEZI ȘI 👉  Aceasta Batranica Plangea Intr-O Benzinarie Din Cluj! Era Moarta De Foame! Gestul Facut De Politistul Din Imagine A Lasat Pe Toata Lumea Fara Cuvinte

Catherine Spaak a fost căsătorită și cu Johnny Dorelli  din 1972 până în 1979. Și din această căsnicie a rezultat un copil, tot o fată, în persoana Gabrielei Dorelli.

Al treilea soț al celebrei actrițe a fost Daniel Rey, căsnicie care a durat din 1993 până în 2010 când s-a pronunțat divorțul.

În ultimii ani din viață, mai exact din 2013, Catherine Spaak a fost căsătorită cu Vladimiro Tuselli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *