Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cuplurile memorabile din showbiz-ul românesc, dar au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi soți vor divorța curând, după numeroase scandaluri și situații jenante. Cu toate acestea, se pare că au ajuns la sentimente mai bune din nou și impresara chiar l-a iertat pe antrenorul Craiovei.

Anamaria Prodan, discuție aprinsă cu Reghe

Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la final de drum, după 15 ani de iubire. Mariajul lor este pe cale să se termine, după ce Reghe și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Antrenorul Craiovei și impresara nu s-au mai înțeles și așa a luat-o la vale relația lor.

VEZI ȘI 👉  Meteorologii AccuWeather au anunțat când vor cădea primii fulgi de zăpadă în București. Termometrele vor înregistra temperaturi scăzute

Deși Anamaria Prodan a aruncat cu multe săgeți către acesta, impresara ar fi decis să îl ierte acum. După mult timp, cei doi ar fi reușit să vorbească civilizat la telefon  despre fiul lor, Bebeto, de care Reghe a început să se intereseze mai mult acum. Pentru că este Paștele, Prodanca a decis să fie mai bună și să nu țină ură pe nimeni.

“L-am iertat, e Paștele, sunt așa de liniștită, cred că cel mai frumos lucru și măreț pe care l-am învățat în viața mea a fost să iert. Atunci când poți să ierți ești un om împlinit, un om care nu a trecut degeaba prin lume. Eu când greșesc spun mereu iartă-mă tuturor”, a zis Anamaria Prodan la televizor.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să încheie scandalul uriaș de până acum și speră că vor avea o relație normală de dragul fiului lor. Prodanca speră că procesul se va termina curând și amândoi vor fi liberi, având în vedere că Reghe va deveni tătic în scurt timp și este normal să nu mai aibă obligații.

VEZI ȘI 👉  Klaus Iohannis, mesaj de condoleanţe, în urma morţii fostului premier japonez Shinzo Abe: A fost un prieten adevărat!

Prodanca vrea să divorțeze repede

Ea l-a rugat pe încă soțul ei să divorțeze și speră ca în această săptămână să divorțeze și fiecare să meargă pe drumuri separate. La telefon nu au apucat să vorbească despre acest aspect, pentru că ea și fiul ei erau pe picior de plecare, dar l-au informat pe Reghe unde vor merge.

Anamaria Prodan nu se gândește deloc la împăcare, lucru ce nu ar putea fi posibil având în vedere că amândoi și-au refăcut viața. Este dispusă să meargă înainte, să muncească și să facă bani, dar și să își susțină viitorul soț, pentru care va da tot dacă știe că merită, așa cum a făcut și cu Reghe.

VEZI ȘI 👉  Horoscop zilnic, 17 decembrie 2021. Vesti grozave pentru cateva zodii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *