Crassula – este o plantă care atrage banii în casă. De aici și denumirea populară de Copacul Banului. Conform tradiției Feng Shui este suficient doar să aduceți în casă această plantă pentru ca situația financiară să se îmbunătățească.

Crassula, „arborele de jad” sau „copacul banilor” este planta de cameră care se găsește în fiecare a doua casă din țara noastră.

De ce oare? Pentru că e foarte frumoasă? Nu pare atât de convingător… cel mai propabil oamenii cred că ea va aduce bogăție și belșug în casă.

Culoarea plăcută a frunzelor Crassulei amintește de culoarea bancnotelor de dolari. Desigur, că nu acesta este motivul pentru care să o aveți în locuință.

Copacul banului stimulează activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele pline ale plantei conțin uleiuri eterice.

Se recomandă să puneți floarea pe masa de lucru. Peste o perioadă veți observa că munca vă va aduce plăcere și bani.

VEZI ȘI 👉  Incendiu la mănăstirea Sihăstria Putnei din Suceava. Pompierii intervin chiar acum!

Ca să atrageți banii în casă, încercați următorul ritual. Înainte de a sădi planta, puneți în ghiveci 6 monede, închipuindu-vă o persoană de succes, sănătoasă și bogată. Atunci când udați Copacul banului, aduceți-vă aminte de această imagine, cât mai clar. Acest exercițiu vă va programa spre succes.

Dacă aveți deja în casă această plantă, atunci doar puneți o monedă în ghiveci. Acest talisman vă va fi de folos. De asemenea, puteți lega de crenguțe câteva panglici roșii cu monede. Privindu-le, vă veți gândi că banii vin singuri la dvs.

Această plantă este amatoare de ghivece mai mari și de multă lumină. Culoarea ideală a ghiveciului este roșu sau bordo, de asemenea s-ar potrivi maro, negru, auriu sau argintiu.

Crassula este o floare binevenită în casă, indiferent dacă crezi sau nu în efectele ei miraculoase în ceea ce privește banii, pentru că ea are și multe proprietăți de vindecare.

VEZI ȘI 👉  La pescuit, o grămadă de pescari cu scule de mii de dolari, momeală de sute de euroi… Apare și Bulă cu un băț de 1.5 metri, o sfoară și un ac. Pune o boabă de mămăligă

Dar până atunci trebuie să știi că planta respectivă are mai multe varietăți, cea mai răspândită este cea pe care o creștem acasă și are cel puțin cele 3 denumiri menționate mai sus.

Atenție mare! Crassula conține o cantitate însemnată de arsenic (o pulbere toxică), de aceea nu trebuie să exagerăm cu remediile preparate din aceasta.

Chiar și așa, „copacul banilor” îmbogățește camera cu oxigen, umidifică aerul și te poate salva în multe cazuri.

Iată încă cel puțin 7 întrebuințări neașteptate ale ei!

1. Herpes pe buze.

Este necesar să storci sucul din câteva frunzulițe și să-l aplici pe herpes la fiecare 30 de minute. Sau poți să îmbibi cu el un boț de vată, pe care să-l fixezi pe zona afectată cu ajutorul unui plasture.

VEZI ȘI 👉  Aflată în vacanță în Egipt, femeia plinuță din imagine s-a îndrăgostit nebunește de un localnic. Pentru tânărul egiptean de doar 24 de ani, și-a părăsit soțul, divorțând după 20 de ani de căsnicie.

2. Angina, amigdalita.

Stoarce sucul din 10 frunzulițe și amestecă-l cu 200 ml de apă. Clătește gâtul de 3-5 ori pe zi.

3. Ulcer gastric și duodenal.

Mănâncă dimineața, cu o oră înainte de dejun, 2 frunzulițe de crassula, mestecându-le foarte bine.

4. Pielonefrita, cistita.

Pisează 5 frunze de plantă și toarnă peste ele 200 ml de apă fierbinte. Lasă soluția să stea o oră, strecoar-o și consumă câte o lingură de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mâncare.

5. Artrita, artroza.

Aplică pe zonele afectate sucul din 12-15 frunzulițe.

6. Hemoroizi.

Fă o tăietură pe frunzuliță și aplic-o, vei simți efectul imediat.

7. Arsuri, vânătăi, entorse, răni, tăieturi, abscese.

Mărunțește câteva frunze și aplică cu ele un pansament pe zona afectată. Schimbă-l o dată la 2-3 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *