România a pierdut o mulțime de persoane importante în ultima perioadă. Oameni mari, care au scris istorie pentru țara noastră, au plecat din această lume în mod fulgerător. Aflăm acum că o legendă a fotbalului românesc ne-a părăsit chiar de Paște.

A murit Adrian Manea

România a primit multe lovituri grele odată cu plecarea din această lume a multor legende. Aflăm acum că fotbalul românesc este îndoliat, după ce un fotbalist legendar al clubului Poli Timișoara a murit chiar de Paște. Mai exact, Adrian Manea, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de familie, care a transmis echipei la care a a jucat ce s-a întâmplat cu marele fotbalist. Nu se cunoaște, însă, cauza exactă a decesului, dar  se pare că fostul sportiv a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă.

Adrian Manea, îndrăgostit complet de fotbal

Adrian Manea a fost un sportiv desăvârșit, care a iubit fotbalul mai mult decât orice. Sportivul mărturisea într-un interviu că nu a existat nimic mai profund în viața lui decât fotbalul, unde a dat tot ce a avut mai bun.

Adrian Manea era mândru de tot ce a realizat și mai ales de familia lui, care l-a sprijinit în tot ce a făcut. Dacă nu ar fi avut alături de el oameni care să îl iubească, spune că nu ar fi reușit să ajungă atât de departe.

„Nu cred că a existat ceva mai profund și mai adevărat decât fotbalul, iar jumătățile de măsură nu și-au făcut niciodată loc prin preajma mea, indiferent unde am jucat. Mai întâi de toate a fost vorba despre dăruire. Sunt mulțumit pentru tot ce am făcut în acest sport, mai ales că permanent m-am bucurat de un sprijin real din partea familiei. Or, în orice domeniu de activitate, dacă nu ai colaboratori serioși, șansele de reușită sunt minime”, spune Adrian Manea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *