Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut un anunț trist chiar în noaptea de Înviere.

Liderul ucrainean a declarat că, sâmbătă noaptea, opt persoane au fost ucise la Odessa de către armata rusă.

Printre acestea se afla și o fetiță de doar 3 luni.

În Ucraina este ziua cu numărul 60 de război și se pare că tensiunile continuă și în ziua de Paște.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zlenski, a precizat că ieri seară au fost ucise opt persoane la Odessa, într-un atac al armatei ruse. Printre ei se afla și o fetiță de doar 3 luni.

Mesaj dur transmis de Volodimir Zelenski: ”Toţi aceşti nenorociţi vor fi responsabili pentru fiecare moarte pe care au provocat-o”

Din păcate, atacurile din partea forțelor ruse au continuat și în cursul nopții, ucrainenii petrecând Învierea sub teroarea bombelor.

VEZI ȘI 👉  Prognoza ANM septembrie 2023. Toamna deschide frigiderul peste România, sezonul rece se simte cu fiecare picătură

Imediat după ce a declarat că au fost omorâți cei opt ucraineni, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj dur.

Liderul Ucrainei a precizat că cei care au îndrăznit să lanseze un asemenea ordin vor plăti scump și le-a transmis ucrainenilor să aibă grijă de ei și i-a cerut lui Dumnezeu să aducă ”marea pace” în țara sa.

”Astăzi voi începe adresa mea de seară către dumneavoastră fără să vă salut.

Astăzi, Rusia a lansat o nouă rachetă asupra Ucrainei, la Odesa. Până acum- 8 morţi. Cel puţin 18 răniţi. Oameni paşnici

obişnuiţi. Printre cei ucişi s-a numărat şi o fetiţă de 3 luni. Cum a ameninţat ea Rusia? Se pare că uciderea copiilor este doar o nouă idee naţională a Federaţiei Ruse. Rachetele au fost lansate de aeronave strategice ruseşti. Din regiunea Mării Caspice. Am reuşit să doborâm două rachete. Încă cinci rachete au lovit un oraş paşnic. Inclusiv un bloc, o clădire obişnuită.

VEZI ȘI 👉  Soțul ei a dispărut la șase săptămâni după nunta lor, 68 de ani mai târziu ea a aflat ce s-a întâmplat

Îi vom identifica toţi cei responsabili pentru acest atac. Cei responsabili pentru teroarea Rusiei. Toţi cei care dau aceste ordine. Toţi cei care îndeplinesc aceste comenzi. Nimeni nu se va putea ascunde. Indiferent de cât timp ne ia, toţi aceşti nenorociţi vor fi responsabili pentru fiecare moarte pe care au provocat-o. Rusia a tras deja cea mai mare parte din arsenalul său de rachete în Ucraina. Desigur, au încă rachete.

Desigur, ei pot continua teroarea cu rachete împotriva poporului nostru. Dar ceea ce au făcut deja sunt cu siguranţă argumente suficiente pentru ca lumea să recunoască în cele din urmă statul rus ca sponsor al terorismului şi armata rusă ca organizaţie teroristă. Vom continua să insistăm asupra acestui lucru în negocierile cu partenerii noştri. Pur şi simplu nu există alternativă la o astfel de recunoaştere. De aceea este adevărat.

VEZI ȘI 👉  Iulian Postelnicu a fost dat afară din Las Fierbinți! “Am fost suficient de tâmpit”

Statul rus a devenit terorist şi nu-i este ruşine. Şi dacă nu îi este ruşine, este deliberat. Prin urmare, trebuie să existe responsabilitate maximă. Sunt dezvăluite fapte noi despre crimele ocupanţilor împotriva locuitorilor noştri din Mariupol. Sunt găsite morminte noi ale persoanelor ucise de ocupanţi. Vorbim despre zeci de mii morţi. Sunt înregistrate negocierile ocupanţilor cu privire la modul în care aceştia ascund urmele crimelor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *