Decizie neasteptata in familia Luizei Melencu, tanara disparuta fara urma in 2019 in Caracal!

Mama ei a decis sa-si refaca viata la doi ani de cand fiica ei e de negasit! Apropiatii Monicai Melencu sunt uluiti!

Decizie soc luata de mama Luizei Melencu! La doi ani de la disparitia fetei, Monica Melencu s-a maritat in luna iunie cu un barbat! Vestea a venit la aproximativ sase luni de cand fostul ei sot a fost gasit decedat in casa!

Anuntul a fost facut chiar de catre matusa Luizei Melencu: „Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă.

Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor.

VEZI ȘI 👉  Zelenski a decis să retragă soldaţii ucraineni din toate misiunile de menţinere a păcii din lume

Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”, a spus mătușa Luizei Melencu pentru impact.ro.

Gheorghe Dinca, principalul suspect al disparitiei Luizei Melencu

Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, 66 de ani, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără. Două luni mai târziu, Dincă ar fi procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT la 15 ianuarie 2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni

VEZI ȘI 👉  DOLIU ÎN LUMEA TEATRULUI ROMÂNESC! DIN PĂCATE, ACTORUL A MURIT DUPĂ O GREA SUFERINȚĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *