imagine emoționantă a făcut înconjurul planetei devenind virală, motivul este unui incredibil, iată care e povestea ei.

Omul din imagine este un chirurg chinez pe nume Luo Heng, el a fost fotografiat dormind pe holurile spitalului purtând încă uniforma de serviciu, masca și întreaga vestimentație purtată în operații. La prima vedere ți s-ar putea părea că acest om doarme în timp ce ar trebui să-și facă meseria, dar nu judeca atât de repede.

Acest om a făcut ceva remarcabil înainte de a adormi pe unde a apucat: tocmai își terminase o tură de nici mai mult nici mai puțin de 28 de ore la rând, realizând operații chirurgicale pe 5 pacienți.

o3

Pozele au fost descărcate pe un site de social media numit Weibo, imaginile au fost surprinse în spitalul Dingyuan din China.

VEZI ȘI 👉  ANAF vinde la magazinele din ţară bunurile confiscate. Ce poţi cumpăra cu 30 de lei

Iată că pentru anumiți medici această meserie este mai mult decât un simplu serviciu. Anumiți medici sunt adevărați eroi care merg dincolo de dedicare și se implică cu toată ființa în salvarea vieților pacienților! Astfel de oameni merită toată admirația noastră!

Iată un clip despre această poveste care merită cu adevărată să fie promovată:https://www.youtube.com/embed/cdc5LnuDkwA?feature=oembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *