Forografia de începu de an care trebuia să fie specială este una cu adevarat memmorabilă pentru o fată care începea clasa a șaptea. Mama fetei a vrut să îi facă o fotografie în curtea casei, dar a observat că în spatele fetei era un șarpe.

Fata începea clasa a șaptea și mama i-a propus să îi facă câteva fotografii în curtea casei lor.

O mamă a vrut să îi facă fiicei sale o poză în curtea casei sale. Detaliul șocant pe care l-a observat în timp ce făcea pozele a făcut înconjurul internetului

Mille a vrut să îi facă fiicei sale o poză în curtea casei sale.Detaliul șocant pe care l-a observat în timp ce făcea pozele a șocat tot internetul

VEZI ȘI 👉  Este prima dată când aud de asta:

Mama a observat că în spatele fetei, lângă copac era un șarpe care părea că se apropie de fată.

„Doamne, a fost îngrozitor! I-am făcut două poze și i-am ‘zâmbește, scumpo!’. Apoi am văzut șarpele”, a spus Mills, mama fetei, conform al.com.
Mama fetei și-a păstrat calmul pentru nu a o panica pe fată.

„I-am spus ‘Brooke, vino aici’ și ea s-a uitat la mine ca și cum nu am terminat de făcut pozele, așa ca i-am spus din nou să se îndepărteze de copac. I-am spus-o calm, dar sunt sigură că fața mea transmitea cu totul altceva.”, a mai declarat mama fetei, îngrozită.

Cu toate acestea, femeia a postat fotografia pe rețelele de socializare și toți prietenii au rămas îngoziți.

VEZI ȘI 👉  CĂTĂLIN MOROŞANU A RĂMAS FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

„Clasa a șaptea va începe. A apărut un prieten care ar vrea să meargă cu ea. Booke a fost norocoasă că el (n.red. șarpele) se uita la ea de parcă ar fi deja plin. #șarpe pe copac, #prima zi de școală”, este mesajul scris de mama lui Brooke, pe Facebook.

Fotografia, nu doar că a devenit virală, dar a stârnit îngrijorare în rândul internauților. Întrebările despre starea de sănătate a fetei au început să curgă, iar mama fetei i-a asigurat că fata nu a fost atinsă de șarpe.

Unii internauți mai curajoși au apreciat fotografia și au spus că este cea mai bună fotografie care ar fi putut marca începutul anului școlar.

VEZI ȘI 👉  Ce trebuie să facă românii care vin în țară și sunt vaccinați sau trecuți prin boală. Precizările Guvernului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *