Misiune de salvare dificilă în Alba, după ce doi copii s-au răsturnat cu ATV-ul într-o râpă

Numeroase echipaje de salvatori intervin duminică după-amiază în zona Râpa Roșie din Sebeș, județul Alba, unde un ATV cu doi minori s-a răsturnat într-o râpă. Misiunea este în dinamică, transmite ISU Alba.

Salvatorii anunță că a fost extrasă prima victimă și se lucrează la extragerea celei de a doua. Alarma s-a dat în jurul orei 14.40, după un apel la 112, iar din primele date este vorba de doi copii care s-au răsturnat cu ATV-ul și au căzut într-o râpă cu adâncimea de aproximativ 50 m. La misiunea de salvare se intervine cu 1 mașina de stingere, 1 ambulanță SMURD, 1 echipaj de alpiniști ai ISU Alba și 1 echipaj salvamont. În sprijin, la locul intervenției se află și un elicopter SMURD. Misiunea este extrem de dificilă din cauza zonei greu accesibile, singura posibilitate de acces fiind cu troliul. La acest moment, s- a reușit stabilirea contactului vizual cu ambele victime. Acestea sunt conștiente, cu politraumatisme.

VEZI ȘI 👉  Sotia Catre Sot : Draga Astazi La Pranz Am Fost La Tine La Birou Si Am Luat Din Buzunarul De La Vesta Doua Sute De Euro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *